Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Schijndel

Wil je begeleid wonen in Schijndel? De professionele begeleiders van Philadelphia staan voor je klaar. Lees er snel meer over!

Contact

Begeleid wonen Schijndel

Wil je graag begeleid wonen in Schijndel? Dan is een locatie van Philadelphia zeer geschikt voor jou. Onze professionele begeleiders ondersteunen jou graag. Zij zullen ervoor zorgen dat je prettig kunt wonen op een plek waar jij je op jouw gemak voelt.

Het is belangrijk dat jij je thuis voelt op de locatie van Philadelphia voor begeleid wonen in Schijndel. Je hebt daarom een eigen kamer of appartement. Daarnaast deel je de gezamenlijke huiskamers met andere bewoners. Vind je het fijner om vooral in jouw eigen kamer te zijn? Dan sta je daar natuurlijk vrij in. Houd je meer van gezellig samenzijn? Dan kan je jouw begeleiders en andere bewoners opzoeken in de huiskamer. Je kunt er gezellig kletsen of een kop koffie drinken of samen eten. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Voor het begeleid wonen in Schijndel bij Philadelphia heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Je woont in een huis van Philadelphia of huurt zelf een huis. De afspraken die we daarover maken en wat dat bijvoorbeeld voor jouw financiën betekent, bespreken zo goed mogelijk met jou. Je leest er meer over op de pagina’s Wonen bij Philadelphia en Wie betaalt wat?.

Er is een locatie voor begeleid wonen in Schijndel zelf. In de omliggende plaatsen zijn nog meer locaties voor begeleid wonen bij Philadelphia te vinden, zoals in Rosmalen, Heesch en ’s-Hertogenbosch. De locaties zijn erg gunstig in hun buurt gelegen. Zo kan je gemakkelijk erop uit om bijvoorbeeld boodschappen te doen en kan je ervoor kiezen om in de buurt te sporten of op muziekles te gaan.

Beschermd wonen Schijndel

Het is ook mogelijk dat je meer begeleiding nodig hebt bij het wonen. Mensen met gedrags- of psychische problemen hebben daar bijvoorbeeld meer baat bij. Dan is beschermd wonen een goede keuze. Je woont in een veilige en vertrouwde omgeving waar professionele begeleiders zorgen voor structuur en regelmaat. Op die manier kan je stap voor stap leren om zo zelfstandig mogelijk te zijn.