Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Rozenkrans

Rozenkrans

De Rozenkrans is een unieke woonlocatie in Schijndel voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en de ouder worden cliënt met VG-indicatie.

Begeleid wonen in de Rozenkrans

De Rozenkrans wordt verbouwd tot woonlocatie! Er zijn 33 appartementen en studio’s, gesitueerd op de begane grond en twee verdiepingen. Op de twee verdiepingen wonen vooral (jong)volwassenen. Op de begane grond wonen oudere mensen.

Op de eerste en tweede verdieping woon je zelfstandig. Je hebt een eigen appartement of studio. Naast de fysiek aanwezige begeleiding kun je ook een beroep doen op DigiContact voor begeleiding via beeldbellen.

Op de begane grond bevinden zich ruime appartementen voor vitale ouderen. Hier richten we ons op jouw verzorging en het hebben van een fijne oude dag.

Op de begane grond en de tweede verdieping is een gezellige huiskamer aanwezig, waar je andere bewoners kunt ontmoeten, samen kunt koken en eten, televisie kunt kijken of een spelletje kunt doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om in je eigen appartement/studio vrije tijd door te brengen of om lekker naar buiten te gaan.

Omgeving is goed bereikbaar

De Rozenkranskerk ligt dichtbij het centrum van Schijndel met verschillende voorzieningen op loopafstand. Met de bus ben je zo in Den Bosch of Uden.

Begeleiding in de Rozenkrans

Je krijgt begeleiding die bij jou aansluit. Voor iedere bewoner betekent dit iets anders. Samen kijken we wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Ook is er in de Rozenkrans altijd een slaapwacht.

Binnen Philadelphia werken we met verschillende methodieken. Zo bieden we iedere bewoner passende ondersteuning en ontdekken we talenten en ontwikkelingsmogelijkheden.

Werk of dagbesteding

Je kunt intern (belevingsgerichte) dagbesteding volgen. Ook begeleiden we je graag bij het vinden van een passende werkplek.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina