Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schijndel

UP Schijndel

Doelgroep

LVB, VB, Ouderen

Specialisme

Autisme

Locatietype

Ontmoetingsplek, Woonlocatie, Werk en dagbesteding, Leerwerk traject

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Woonvorm

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

UP Schijndel is een ontmoetingsplek, leerwerktraject en werk- en dagbestedingslocatie in Schijndel voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, psychische problematiek en niet aangeboren hersenletsel.

UP Schijndel


Philadelphia Werk & begeleiding biedt mensen ondersteuning bij hun talentonwikkeling en het vergroten van hun zelfstandigheid en participatie. In Brabant hebben wij verschillende mogelijkheden. Een leerwerktraject volgen waarmee je door kunt stromen naar een vervolgopleiding of een betaalde baan. En je kunt ondersteuning krijgen van een jobcoach bij het vinden en behouden van werk.

UP in Schijndel zit op een unieke plek, namelijk in de oude Rozenkranskerk. Hier bieden we dagbesteding, leren, werken en ontmoeten. Op de begane grond hebben wij ruimte waar je verschillende werkzaamheden kunt doen. Bijvoorbeeld lichte horeca werkzaamheden, inpakwerkzaamheden of werken met nieuwe technieken. Ook kun je werken in het groenonderhoud rondom de Rozenkranskerk.

Adres
Boschweg 118
5481 EH Schijndel

Begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij je talenten kunt ontdekken en werk doet dat echt bij jou past. Daar gaan we samen mee aan de slag. Je onderzoekt wat je leuk vindt om te doen en wat je nog graag wilt leren. Dat kan op onze vaste plek zijn maar ook bij bedrijven of organisaties waar wij mee samenwerken. We zoeken de juiste werkplek voor jou zodat jij mee kunt doen in de maatschappij.

Rechtstreeks contact met de locatie: 06 - 11 78 18 41

"Je kunt bij ons diverse vormen van dagbesteding krijgen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons