Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Oss

Wil je graag begeleid wonen in Oss? Dan kun je terecht bij Philadelphia. Onze begeleiders zijn professioneel en ondersteunen jou graag. Zij zorgen ervoor zorgen dat je fijn kunt wonen in Oss en dat je je op je gemak voelt.

Contact

Begeleid wonen Oss

Wil je graag begeleid wonen in Oss? Dan kun je terecht bij Philadelphia. Onze begeleiders zijn professioneel en ondersteunen jou graag. Zij zorgen ervoor zorgen dat je fijn kunt wonen in Oss en dat je je op je gemak voelt.

Het is belangrijk dat jij je thuis voelt op de locatie van Philadelphia voor begeleid wonen in Oss. In je eigen studio of appartement kun je het helemaal naar je zin maken. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer waar je andere bewoners kunt ontmoeten. Je mag zelf bepalen of je in de gezamenlijke huiskamer bent of toch liever in jouw eigen kamer of appartement? Vind je het leuk om met de anderen te zijn? Dan kan je je begeleiders en andere bewoners in de huiskamer ontmoeten. Bij de Nijverbergh eten de bewoners van de studio’s gezamenlijk. Je kunt gezellig praten, een kop koffie of thee drinken of samen eten. Ook zijn er vaak leuke activiteiten.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Voor het begeleid wonen in Oss bij Philadelphia heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg. Je woont bij Philadelphia. Hoe dat precies werkt en wie wat betaalt bespreken we natuurlijk eerst met jou. Je leest er meer over op de pagina’s Wonen bij Philadelphia en Wie betaalt wat?

Er is zijn verschillende locaties voor begeleid wonen in Oss. Zo ligt de Nijverbergh net buiten het centrum en Vista Titus ligt in centrum. Winkels en bijvoorbeeld een sportschool liggen vlakbij. Ook het treinstation is dichtbij. De locaties liggen in een rustige buurt. Zo kan je gemakkelijk zelf of samen met een ander boodschappen doen.

Bescherm wonen Noord-Holland

Je kunt ook beschermd wonen in Noord-Holland. Dit kan handig zijn als je het lastig vindt om voor jezelf te zorgen. De professionele begeleiders van Philadelphia helpen jou bij structuur en regelmaat in jouw leven. Zodat je steeds zelfstandiger kunt leven. Beschermd wonen is vooral geschikt voor mensen met autisme of voor iemand die verslaafd is.

Woonbegeleiding Oss

Lijkt het jou een goed idee om begeleid te wonen op een locatie van Philadelphia in Oss? Dan is het goed om eerst even met ons te overleggen. Je kunt contact met ons opnemen. Ons cliëntbureau beantwoordt daarbij graag ook al jouw andere vragen over begeleid wonen in Oss.