Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vista Titus

Vista Titus

Vista Titus is een woon- en dagbestedingslocatie in Oss voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Begeleid wonen bij Vista Titus

Je hebt je eigen studio van ongeveer 35 m2. Er zijn twaalf studio’s. Het complex heeft vier woonlagen (begane grond en drie verdiepingen). Er is een lift aanwezig. Op iedere verdieping zijn drie studio’s met een eigen keuken, badkamer, toilet, balkon (of tuin op de begane grond) en een eigen berging. Het complex is gelegen in het bruisende centrum van Oss met alle voorzieningen zoals winkels, supermarkt, bioscoop, etc. op loopafstand. Tevens zijn treinstation en de bus makkelijk bereikbaar.

We helpen je om je zelfstandigheid te vergroten en begeleiden je waar nodig. Hiervoor maken we samen afspraken. Overdag is er begeleiding aanwezig. Ook kun je gebruik maken van de ontmoetingsplek en Digicontact. Digicontact is ondersteuning op afstand via beeldbellen. Je kunt met je iPad of computer 24 uur per dag contact maken. Het enige wat je hoeft te doen is de knop “maak verbinding” aan te klikken. Er komt vervolgens een professionele begeleider in beeld die jou kan helpen.

Dagbesteding en ontmoetingsplek bij Vista Titus

Achter het wooncomplex wordt een ontmoetingsplek/ dagbesteding gerealiseerd.

De dagbesteding wordt vormgegeven afhankelijk van de talenten en vragen die je hebt. Naast de dagbesteding wordt hier een ontmoetingsplek gerealiseerd waar je in de avonduren terecht kunt om samen te komen. Hier kunnen verschillende activiteiten worden georganiseerd afhankelijk van de vraag en behoefte.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina