Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Oss

Vista Titus

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte, Studio, Eigen zit/slaapkamer, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Vista Titus is een woon- en dagbestedingslocatie in Oss voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Vista Titus

Je hebt je eigen studio van ongeveer 35 vierkante meter. Er zijn twaalf studio's. Het complex heeft vier woonlagen (begane grond en drie verdiepingen). Er is een lift aanwezig. Op iedere verdieping zijn drie studio's met een eigen keuken, badkamer, toilet, balkon (of tuin op de begane grond) en een eigen berging.

Ligging

Het complex is gelegen in het bruisende centrum van Oss met alle voorzieningen zoals winkels, supermarkt, bioscoop, etc. op loopafstand. Het treinstation en de bus zijn makkelijk bereikbaar.

Adres
Molenstraat 35
5341 GA Oss

Begeleiding

We maken samen afspraken. Overdag is er begeleiding aanwezig. Ook kun je gebruik maken van de ontmoetingsplek, ook wel het Trefpunt, en DigiContact.

DigiContact is ondersteuning op afstand via beeldbellen. Je kunt met je iPad of computer 24 uur per dag contact maken. Het enige wat je hoeft te doen is de knop "maak verbinding" aan te klikken. Er komt vervolgens een professionele begeleider in beeld die jou kan helpen.

Achter het studiocomplex bevindt zich het Trefpunt. In het Trefpunt is begeleiding aanwezig. Daarnaast is dit een algemene ruimte, waarin je kan televisie kijken, samen eten of gezellig een praatje maken.

"We helpen je om je zelfstandigheid te vergroten en begeleiden je waar nodig"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons