Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Meppel

Ben jij op zoek naar een eigen appartement in Meppel? Wil je zelfstandig wonen met ondersteuning? Dat kan bij Philadelphia. Lees verder.

Contact

Begeleid wonen Meppel

Wil jij graag zelfstandig wonen? En wil je dat het liefst in Meppel? Dat kan op een locatie van Philadelphia voor begeleid wonen. Je woont zelfstandig, maar er is ook begeleiding die je helpt als dat nodig is.

Waar je woont is belangrijk. Je appartement moet een vertrouwd thuis zijn waar je je fijn en veilig voelt. Samen met de begeleiding kijk je wat jij daarvoor nodig hebt. En ook al woon je zelfstandig in je eigen appartement, je bent niet alleen. In de gezamenlijke woonkamer ontmoet je de andere bewoners. Gezellig samen een spelletje doen of tv kijken. Of je maakt een praatje met de begeleiding. Misschien wil je vertellen hoe het op je werk of de dagbesteding was. Het kan allemaal.

Sociale netwerk vergroten

Begeleid wonen wil zeggen dat je hulp krijgt bij wat je nog wilt leren. Je krijgt individuele begeleiding, dat betekent maximale persoonlijke aandacht! Misschien wil je ontdekken wat je leuk vindt om te doen in je vrije tijd. Of je wilt hulp bij het vergroten van je sociale netwerk. Samen met de begeleider kijk je hoe je dat doet.

De ondersteuning van Philadelphia is ervoor bedoeld om jou te helpen je eigen leven te leiden. Het leven zoals jij dat wilt. Samen kijken we naar wat jouw wensen zijn. We helpen je jouw dromen waar te maken. Op de pagina Leven met een verstandelijke beperking lees je meer over hoe onze begeleiding eruit ziet.

Zelfstandig wonen in Meppel

In Meppel zijn verschillende appartementen. Ze liggen dicht bij het mooie centrum van Meppel waar je gezellig kunt winkelen. Of ga lekker mensen kijken op een terrasje. Het openbaar vervoer is dichtbij. Ook zijn er veel mogelijkheden om lekker te wandelen en te fietsen. Door de natuur en in de stad.

Is begeleid wonen Meppel echt iets voor jou? Je kunt bij Philadelphia wonen als je een verstandelijke beperking hebt. Ook heb je een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg.

Heb je nog vragen over begeleid wonen? Of wil je misschien weten welke andere mogelijkheden er zijn? Bijvoorbeeld wonen in een beschermde woonomgeving? Neem contact op met ons cliëntbureau. Zij beantwoorden al jouw vragen met liefde.