Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Snip

De Snip

De Snip is een woonlocatie in Meppel. Bij de Snip wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met 21 mensen. Dat is heel gezellig.

Wonen bij de Snip

Bij de Snip wonen we in drie woongroepen. We hebben allemaal een eigen appartement. Deze zijn best groot, wel 75m2. Je hebt je eigen zitkamer, keukentje, slaapkamer en een grote badkamer.

Begeleiding

De begeleiders bieden precies wat je nodig hebt. Soms doen we iets met de hele groep. Als het nodig is, kun je ook alleen met een begeleider in gesprek. Er is veel contact tussen de ouders en de begeleiding.

Ouderinitiatief

Onze ouders zijn ooit met dit huis 'De Snip' begonnen. Zij wilden iets speciaals en dat is het ook. Als een nieuwe bewoner zich aanmeldt, gaan enkele ouders met de nieuwkomer praten. Onze ouders bepalen ook wie er als nieuwe bewoners komen te wonen.

Gezellig stadje

Meppel is een leuk en gezellig stadje. We wonen niet ver van het centrum. Soms gaan we uit in Meppel. De winkels kun je makkelijk bereiken met de fiets. Dat kun je heel goed alleen doen, maar als het nodig is fietst een begeleider mee.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina