Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Staphorst

Julianastraat

Doelgroep

LVB, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Woonlocatie, Appartement

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Julianastraat is een woonlocatie in Staphorst. Bij de Julianastraat wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Hier wonen we met elf mensen midden in een woonwijk.

Wonen bij Julianastraat

Ons huis heeft twee verdiepingen. Op elke verdieping is een ontmoetingsruimte. Hier zitten we vaak gezellig te kletsen over de dag en koffie of thee te drinken. Ieder heeft een eigen woonplek. Je hebt een eigen slaapkamer, woonkamer, keukenblok en badkamer. Je mag zelf koken in je keuken. Maar je mag ook met elkaar eten. Dan wordt er voor je gekookt.

Dicht bij het centrum

Wie wil, kan naar de kerk in Staphorst. En sommige van ons zijn lid van een sportvereniging. Dat is hartstikke leuk. Er zijn winkels dichtbij. En een park en speelveld. Als je wilt, kun je met de fiets naar het centrum van Staphorst.

Adres
Kon. Julianastraat 87a
7951 BK Staphorst

Persoonlijke begeleiding

Overdag is het rustig in huis. Dan is iedereen naar de dagbesteding of naar het werk. Er zijn dan geen begeleiders. Maar vanaf half vier inde middag tot de volgende ochtend is er altijd iemand aanwezig. Er is begeleiding aanwezig op de groep maar persoonlijke begeleiding is ook mogelijk als dat jouw wens is.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons