Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Delft

Wil je begeleid wonen in Delft? Kom dan bij Philadelphia. Onze begeleiders staan voor jou klaar. Meer weten? Lees snel verder

Meer informatie

Begeleid wonen in Delft

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Delft? Dan is een locatie van Philadelphia in deze gezellige stad misschien wel wat je zoekt. Als je begeleid komt wonen in Delft, dan staan onze begeleiders altijd voor je klaar. Ze helpen je waar nodig, zodat je een prettige plek hebt waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia willen we graag dat jij je thuis voelt. Dit doen we bijvoorbeeld door activiteiten te organiseren in de gezamenlijke huiskamer. Je kunt dan een spelletje doen, samen televisiekijken of even kletsen. Het is ook leuk om samen te koken en te eten. Maar als jij liever in je eigen kamer of appartement bent, dan mag dat natuurlijk ook.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Iedereen die begeleid woont bij Philadelphia in Delft heeft je een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg. Als je wilt weten wat de kosten zijn voor begeleid wonen bij Philadelphia kun je kijken op de pagina Wie betaalt wat?

Wij hebben in Delft locaties in het historische centrum of net buiten de stad. In ieder geval zijn er altijd allerlei voorzieningen in de buurt. Zoals winkels, sportclubs of muziekverenigingen. Zo kun je bijvoorbeeld samen boodschappen doen. Maar ook ontdekken wat je leuk vindt om te doen of waar je nog beter in wilt worden.

Beschermd wonen Delft

Naast begeleid wonen, kun je ook beschermd wonen in Delft. Als jij het moeilijk vindt om voor jezelf te zorgen, dan is dit misschien wel geschikt voor jou. De zorgprofessionals van Philadelphia zorgen voor structuur en regelmaat in jouw leven. Zo wordt het voor jou steeds makkelijker om zelfstandig te wonen. Vooral voor mensen met autisme, psychische problemen en (ex-)gedetineerden kan beschermd wonen een goede oplossing zijn.

Woonbegeleiding Delft

Natuurlijk kan het zo zijn dat je graag bij Philadelphia in Delft te komt wonen, maar dat je nog allerlei vragen hebt. Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden maar al te graag jouw vragen over begeleid wonen in Delft. Ook voor vragen over andere zorgvormen staan we voor je klaar.