Aandacht met plezier

Bij Philadelphia werken mensen met lef. Mensen die oog hebben voor de wensen en talenten van de mensen die wij ondersteunen. Maar ook hun eigen vakmanschap kennen en deze dagelijks benutten in de praktijk.

Kom je ook bij ons werken?

Elke dag het beste uit onszelf

Philadelphia biedt een veelzijdige werkomgeving. We ondersteunen uiteenlopende doelgroepen. Zo bieden we ambulante begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking maar ook intensieve zorg aan ouderen of mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Je kunt bij ons dan ook in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie, of bij een dagbesteding. Als jobcoach of als medewerker van DigiContact. Welke baan je binnen onze organisatie ook vervult, wij willen dat jij – net als de mensen die wij ondersteunen – het beste uit jezelf kunt halen.

Toonaangevend en innovatief

We werken binnen Philadelphia daarom altijd aan wat beter kan. Dat doen we als het gaat om onze eigen kennis en vaardigheden. We blijven leren en ontwikkelen. Het leerhuis van Philadelphia biedt leeractiviteiten aan die zowel gericht zijn op zorginhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Maar ook in onze zorg- en dienstverlening kijken we altijd naar wat slimmer en beter kan. We werken met innovaties en hebben een regelarme bedrijfscultuur. Zo kunnen we toonaangevend zijn en blijven bij alles wat we doen en kun jij je als professional ontwikkelen in jouw vakgebied.

Zoekopties