Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Componisten

Componisten

De Componisten is een intensieve zorglocatie in Hilversum. Hier wonen jongeren met een ernstige meervoudige beperking (EMB) en ouderen.

Wonen bij de Componisten

De meeste bewoners hebben een eigen keuken en badkamer. Ieder appartement is groot en kun je helemaal inrichten volgens je eigen wensen en ideeën. Je kunt zeggen dat wij chic wonen: in een villa van meer dan 100 jaar oud in een buitenwijk van Hilversum. We hebben een grote tuin met een groot terras.

In totaal zijn er 20 appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Beneden wonen de jongeren in acht appartementen. In twee appartementen wonen de wat meer zelfstandige ouderen. Daar zijn een grote verpleegbadkamer en een kleine badkamer met wc en bad.

De appartementen op de eerste en tweede verdieping gaan we verder ontwikkelen. Er is een lift en een trap. In de woonkamer kun je snoezelen en de seizoenen beleven. Er staat een waterbed en twee bedboxen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina