Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Rijssen

Bij dagbesteding Rijssen staan jouw talenten en ontwikkeling centraal. Je kunt er doen wat je leuk vindt. Ontdek meer over de verschillende vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Rijssen

Woon je in Rijssen en ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in de buurt? Dan is dagbesteding Rijssen van Philadelphia wat voor jou. Het is een veilige en vertrouwde plek waar jij jezelf kunt zijn. Je kunt er doen wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Je ontdekt je talenten en leert deze te benutten. Door de activiteiten die je zelfstandig of gezamenlijk doet, blijf je jezelf ontwikkelen. Dat doe je volledig op jouw eigen tempo en niveau. Bij dagbesteding Rijssen sluiten we zo goed mogelijk op jouw interesses, ontwikkeling en behoeften aan. Zo zorgen we ervoor dat je het fijn hebt bij dagbesteding Rijssen.

Philadelphia heeft één dagbestedingslocatie in Rijssen. Ook in Nijverdal en Ambt Delden zijn locaties te vinden. Er is daardoor altijd een fijne dagbestedingslocatie bij jou in de buurt die bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Er is een brede keuze uit activiteiten die je kunt doen bij dagbesteding Rijssen. Voor elke activiteit kunnen we jouw hulp en gezelligheid goed gebruiken. Daardoor kan je de activiteiten kiezen die jij leuk vindt om te doen, waar je goed in bent of waar je nog beter in wilt worden.

Het hangt van de precieze locatie af welke activiteiten er worden gegeven. Je kunt denken aan het helpen in het tuinonderhoud of de was- en strijkservice. In het kantoor kan je ondersteuning bieden door de post gereed te maken of documenten uit te printen. Je kunt licht productiewerk doen of werken als gastvrouw- of heer. Tot slot is het bij locaties ook mogelijk om creatieve activiteiten te doen. Denk aan knutselen, verven of breien. Sommige creaties verkopen we zelfs in een eigen winkel.

Dagbesteding van Philadelphia in Rijssen

Bij Philadelphia vinden we het van belang dat jouw talenten en ontwikkeling centraal staan bij de dagbesteding. Dankzij de verschillende activiteiten, vormen en locaties is dat mogelijk. In nauw overleg met jou en jouw familie bekijken hoe jij het beste tot je recht komt. Heb je vragen over dagbesteding in Rijssen van Philadelphia? Wil je bijvoorbeeld weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons cliëntbureau.