Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nijverdal

Twente UNIEK

Doelgroep

Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Auditieve beperking, NAH, Dementie, Ouders met een beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding, TalentWerkt

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Twente UNIEK is een werk- en dagbestedingslocatie in Nijverdal. Hier werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB) en ouderen. Ook de locaties Mensingboerderij en Erve Groot Buren vallen onder deze naam.

Werk- en dagbesteding


Bij Twente Uniek denken wij graag in mogelijkheden. Iedereen is uniek en heeft talenten. Bij ons kun je die ontdekken. En kun je je verder ontwikkelen. Samen met jou kijken we wat jouw talenten zijn. En wat je nog graag wilt leren. Daarna zoeken we werkzaamheden die bij jou passen. Je kunt bij ons dagbesteding krijgen, een leerwerktraject volgen of ondersteuning krijgen bij het vinden en behouden van werk.Bij Twente Uniek hebben je verschillende mogelijkheden. We doen inpak- en productiewerkzaamheden voor verschillende bedrijven. We hebben een bakkerij, creatieve ruimte en een sport- en speluitleen.

Adres
Energiestraat 19A
7442DA Nijverdal

TalentWerkt!

Daarnaast werken we ook samen met verschillende bedrijven en organisaties in de buurt. Daar kun je stage lopen en werkervaring op doen. Met TalentWerkt! zet je jouw talenten nog beter in. Afhankelijk van jouw interesses zoeken we naar een passende werkervaringsplek. Op basis van dagbesteding zoeken we naar een geschikte plek binnen een bedrijf of organisatie. Bijvoorbeeld: werken in een supermarkt, een school, het zwembad of een verzorgingshuis. Op deze manier doe jij ervaring op bij reguliere werkgevers en kun jij je verder ontwikkelen. Je hebt een aanspreekpunt binnen het bedrijf. Ook hebben wij regelmatig contact met elkaar.

"Afhankelijk van jouw interesses zoeken we naar een passende werkervaringsplek"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons