Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Twente UNIEK

Twente UNIEK

Twente UNIEK is een werk- en dagbestedingslocatie in Nijverdal. Hier werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB) en ouderen. Ook de locaties Mensingboerderij en Erve Groot Buren vallen onder deze naam.

Werk- en dagbesteding


Bij Twente Uniek denken wij graag in mogelijkheden. Iedereen is uniek en heeft talenten. Bij ons kun je die ontdekken. En kun je je verder ontwikkelen. Samen met jou kijken we wat jouw talenten zijn. En wat je nog graag wilt leren. Daarna zoeken we werkzaamheden die bij jou passen. Je kunt bij ons dagbesteding krijgen, een leerwerktraject volgen of ondersteuning krijgen bij het vinden en behouden van werk.Bij Twente Uniek hebben je verschillende mogelijkheden. We doen inpak- en productiewerkzaamheden voor verschillende bedrijven. We hebben een bakkerij, creatieve ruimte en een sport- en speluitleen.

Daarnaast werken we ook samen met verschillende bedrijven en organisaties in de buurt. Daar kun je stage lopen en werkervaring op doen. Met TalentWerkt! zet je jouw talenten nog beter in. Afhankelijk van jouw interesses zoeken we naar een passende werkervaringsplek. Op basis van dagbesteding zoeken we naar een geschikte plek binnen een bedrijf of organisatie. Bijvoorbeeld: werken in een supermarkt, een school, het zwembad of een verzorgingshuis. Op deze manier doe jij ervaring op bij reguliere werkgevers en kun jij je verder ontwikkelen. Je hebt een aanspreekpunt binnen het bedrijf. Ook hebben wij regelmatig contact met elkaar.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina