Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Leiderdorp

Bij dagbesteding Leiderdorp doe je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Jouw talenten en ontwikkeling staan centraal. Ontdek hier mee!

Neem contact op

Dagbesteding Leiderdorp

Woon je in Leiderdorp en wil je graag een fijne dagbesteding? Dat kan bij de dagbesteding nabij Leiderdorp van Philadelphia. We stellen jouw talenten en ontwikkeling centraal. Zo kan je doen waar je goed in bent en wat jij leuk vindt om te doen. Bij dagbesteding Leiderdorp kan je nieuwe activiteiten ontdekken en jezelf zo blijven ontwikkelen. Als jouw activiteiten doe je op jouw tempo en niveau. Op deze manier willen we jou een fijne plek bieden, waar jij een fijne dag hebt.

Philadelphia heeft vier dagbestedingslocaties in de buurt van Leiderdorp, namelijk in Leiden, Wassenaar, Alphen aan de Rijn en Den Haag. De locaties hebben een ruim aanbod aan activiteiten en geven de dagbesteding in vier vormen. Zo kunnen we het beste op jou en jouw talenten aansluiten.

Dagbesteding bij Philadelphia

De activiteiten die je kunt doen bij dagbesteding Leiderdorp zijn erg verschillend. Je kunt gastvrouw- of heer zijn of ondersteuning bieden bij kantoorwerkzaamheden. Denk aan het gereed maken van de post of printen van documenten. Ook kan je werken in het tuinonderhoud, de bediening van een restaurant of de was- en strijkservice. Wil je liever creatieve activiteiten doen? Dat is geen probleem. Bij dagbesteding Leiderdorp van Philadelphia kan je kleuren, verven, breien of andere creatieve activiteiten doen. Er is een ruime keuze en overal kunnen we jouw hulp en gezelligheid goed gebruiken.

Dagbesteding van Philadelphia in Leiderdorp

Dagbesteding Zwolle zet jouw ontwikkeling centraal. De activiteiten en benodigde begeleiding worden op jouw vaardigheden en talenten aangepast. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, gaan we van tevoren met jou en jouw familie in gesprek. We bespreken jouw interesses en wensen en zijn benieuwd naar wat je al goed kan en wat je nog wil leren.Wil je meer weten over dagbesteding Zwolle? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Ons cliëntbureau bepreekt dit graag met jou. Neem gerust contact met ze op.