Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Alphen Aan Den Rijn

TOP Alphen aan de Rijn

Doelgroep

Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

TOP Alphen is een werk- en dagbestedingslocatie in Alphen aan de Rijn. Je kunt bij ons terecht als je een lichte of matige verstandelijke beperking hebt. Ook bieden we ondersteuning aan mensen met een ernstig meervoudige beperking.

Dagbesteding TOP Alphen aan de Rijn

Iedereen heeft talenten. Hoe groot of klein ook. Daarom kijken we samen met jou naar wat jouw talenten zijn. Naar wat je leuk vindt om te doen en nog graag wilt leren. Daarna zoeken we werkzaamheden die bij jou passen. Dat kan zijn op onze vaste locatie aan de Polluxstraat, maar ook bij bedrijven of organisaties in de buurt waar werkervaring opgedaan kan worden. Of een combinatie daarvan. Er is veel mogelijk. Het belangrijkste is dat de deelnemer kan doen wat bij hem of haar past en zich zo verder kan ontwikkelen. Daarom heten wij TOP. Dat staat namelijk voor Talent Ontwikkeling Philadelphia.

Onze locatie is op de begane grond. De ingangsdeuren zijn normale deuren. Wij hebben geen lift, maar wel een aangepast toilet.

Belevingsgerichte dagbesteding

Wij hebben een dagelijks wisselend aanbod van belevingsgerichte activiteiten op het gebied van bewegen, schilderen, handwerken, kaarten maken, spelletjes doen, koken en bakken.

Adres
Polluxstraat 3
2402 BT Alphen Aan Den Rijn

Talent op z’n plek

Wij zoeken naar werkzaamheden die bij jou passen. Dat kan zijn op onze vaste locatie aan de Polluxstraat, maar ook bij bedrijven of organisaties in de buurt waar werkervaring opgedaan kan worden of een combinatie daarvan.

Leer- en ontwikkelactiviteiten

We maken producten om te verkopen o.a. uit onze recycle afdeling. Daarbij werken we met nieuwe technieken, zoals batikken en weven. Ook geven we naailessen en organiseren we af en toe workshops voor cliënten. En we hebben regelmatig inpakwerkzaamheden.

"In het activiteitencentrum doe je activiteiten waar jij plezier aan beleeft en je talenten kunt ontwikkelen.  "

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons