Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Heerde

Bij dagbesteding Heerde staan jouw talenten en ontwikkeling centraal. We bieden meerdere vormen van dagbesteding. Lees er hier meer over.

Neem contact op

Dagbesteding Heerde

Dagbesteding Heerde van Philadelphia is een plek waar jij centraal staat. De activiteiten die je doet, doe je op jouw niveau en tempo. Je mag doen wat jij leuk vindt en waar je al goed in bent. Wil je liever nieuwe talenten ontdekken? Dat kan ook! Je mag namelijk allerlei activiteiten uitproberen. Door het doen van de activiteiten blijf je jezelf ontwikkelen en stimuleren. Je leert bijvoorbeeld nieuwe sociale vaardigheden. Bij dagbesteding Heerde vinden we het belangrijk dat je plezier maakt. Met elkaar willen we een fijne dag hebben.

Philadelphia heeft één locatie voor dagbesteding in Heerde. Dat is tevens een woonlocatie. Mensen die daar wonen, kunnen daardoor gemakkelijk naar de dagbesteding toe. Daarnaast is het ook toegankelijk voor mensen die elders wonen. In de omgeving van Heerde zijn nog meer dagbestedingslocaties van Philadelphia te vinden, zoals in Oldebroek en Zwolle.

Dagbesteding bij Philadelphia

Bij de dagbesteding in Heerde kunnen we jouw hulp en gezelligheid goed gebruiken. Daarom kan jij een activiteit kiezen die jij leuk vindt om te doen. Je kunt bijvoorbeeld helpen in het tuinonderhoud. Je houdt de tuin netjes en snoeit de struiken wanneer dat nodig is. Ben je erg creatief? Dan kan je knutselen, breien of andere kunstwerken maken. Bij de dagbesteding in Heerde is ook een belevingstheater en een snoezelruimte. Met name voor mensen met een ernstig meervoudige beperking is dat erg fijn.

Dagbesteding van Philadelphia in Heerde

Om jouw talenten en ontwikkeling centraal te kunnen stellen, is het belangrijk dat we jou goed leren kennen. Want wat zijn jouw talenten precies en wat wil jij graag leren? Daarover gaan we regelmatig met jou en jouw familie in gesprek. Ben je benieuwd wat dagbesteding Heerde van Philadelphia voor jou kan betekenen? Ons cliëntbureau vertelt je er graag alles over. Neem contact met hen op!