Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Haarlem

Bij dagbesteding Haarlem staan jouw talenten en ontwikkeling centraal. Lees hier meer over de verschillende vormen en locaties.

Neem contact op

Dagbesteding Haarlem

Woon je in Haarlem en wil je graag een fijne dagbesteding die bij jou past? Dan is dagbesteding in Haarlem van Philadelphia iets voor jou. We sluiten de dagbesteding namelijk volledig aan op jouw niveau en tempo. Daardoor kan jij doen wat je leuk vindt én leer je jouw talenten ontdekken. Je leert nieuwe vaardigheden en doet gezellige activiteiten met anderen. Samen met jou en jouw familie bekijken we welke dagbestedingsvorm en activiteiten het beste bij jou passen.

Dagbesteding bij Philadelphia

Dagbesteding in Haarlem wordt op twee locaties geboden: ’t Paleis en Asterstraat. De locaties verschillen erg van elkaar. ’t Paleis is een werk en dagbestedingslocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB). Daar kun je onder begeleiding werken in de tuin, wandelen, creatieve activiteiten doen en bijvoorbeeld de lunch verzorgen.

Locatie de Asterstraat is een woonlocatie waar dagbesteding aan ouderen met een verstandelijke beperking wordt gegeven. Deze ouderen wonen ook op die locatie en genieten er van hun oude dag. De hele dag door wordt er dagbesteding geboden, waardoor je er altijd leuke activiteiten kunt doen. Zo kan je er bijvoorbeeld muziek luisteren, wandelen in de binnentuin of gezellig een borreltje drinken.

Dagbesteding van Philadelphia in Haarlem

Wij vinden het belangrijk dat je bij dagbesteding Haarlem een fijne dag hebt en plezier kan maken. We sluiten de dagbesteding daarom zo goed mogelijk op jou aan. Daarvoor stellen we jouw talenten en ontwikkeling centraal bij het maken van de afspraken over jouw dagbesteding. Voordat we met de dagbesteding starten, gaan we daarom met jou en jouw familie in gesprek over jouw talenten en ontwikkeling en over wat jij leuk vindt om te doen. Wil je meer weten over dagbesteding Haarlem? Medewerkers van ons cliëntbureau gaan hier graag met jou over in gesprek en beantwoorden rustig al jouw vragen. Neem dus gerust contact met hen op.