Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

IJmuiden

De Moerberg

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject, TalentWerkt

Faciliteiten

Belevingstuin, Parkeergelegenheid, Lift, Activiteitencentrum, Restaurant

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Moerberg is een woonzorgcentrum van Zorgbalans in IJmuiden. Hier wonen oudere mensen die wel en geen zorg nodig hebben samen. Philadelphia biedt op deze locatie arbeidsmatige dagbesteding aan voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB). Ook kunnen zij hier het leerwerktraject Woonhulp volgen.

Werken met jouw talenten
Bij De Moerberg ga je aan de slag met jouw talenten. Je kunt aan het werk bij onze dagbesteding en de leerlijn Woonhulp volgen. We kijken naar wat jij leuk vindt om te doen en wat je graag wilt leren.

Werkzaamheden
We ondersteunen de collega's van Zorgbalans bij facilitaire taken. Denk aan: afruimen of dekken van de tafels, helpen in de spoelkeuken, de planten water geven, afval wegbrengen of de locatie versieren in het thema van de week. Ook kun je helpen in de zorg. Bijvoorbeeld bij de creatieve of sportactiviteiten, koffie en thee rondbrengen en een praatje maken of wandelen met de bewoners.

Werken met begeleiding
Er is altijd een begeleider aanwezig, maar die is niet altijd bij jou in de buurt. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Leerlijn Woonhulp
Je kunt bij ons ook het leerwerktraject Woonhulp volgen. Je werkt mee in het woonzorgcentrum en voert praktijkopdrachten uit. Denk aan bedden opmaken, de huiskamer netjes maken of helpen bij activiteiten. Daarnaast oefen je met samenwerken met collega's. Je leert dat het belangrijk is om op tijd te komen en je aan afspraken te houden. Ook krijgt je één keer per week les. Als je alles goed hebt afgerond krijg je een branche-erkend certificaat voor Woonhulp. De leerlijn is speciaal voor iedereen voor wie leren op school lastig is. Leeftijd is niet belangrijk, motivatie om te leren en te werken in de zorg is wel belangrijk.

Werk- en leerplek De Moerberg is geopend op maandag, dinsdag en donderdag

Adres
Zuiderkruisstraat 74
1973 XM IJmuiden

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons