Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Groningen

Dagbesteding Groningen van Philadelphia is een vertrouwde plek waar je jouw talenten ontdekt. Lees hier over de activiteiten en verschillende vormen!

Neem contact op

Dagbesteding Groningen

Woon je in Groningen en ben je op zoek naar een dagbesteding waar activiteiten volledig op jou zijn aangepast? Dan ben je bij dagbesteding Groningen van Philadelphia aan het juiste adres. Bij dagbesteding Groningen staan jouw ontwikkeling en talenten namelijk centraal. Je kunt doen waar jij goed in bent of wat je leuk vindt, maar ook waar je nog beter in wilt worden. Zo ontwikkel je nieuwe vaardigheden en ontdek je talenten waarvan je niet wist dat je zet had. Bij dagbesteding Groningen maken we plezier. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen een fijne dag heeft.

In de stad Groningen is er één dagbestedingslocatie van Philadelphia. Daarnaast zijn er nog twee locaties in de provincie Groningen te vinden. Er wordt dagbesteding gegeven op locaties in Marum en Stadskanaal.

Dagbesteding bij Philadelphia

Om jou te kunnen laten doen wat je leuk vindt, hebben we een breed aanbod aan activiteiten. Deze activiteiten doe je op jouw tempo en niveau. Je kunt helpen in het tuinonderhoud, ondersteunen in de keuken of de bediening van een restaurant of werken in de was- en strijkservice. Vind je het leuker om mooie kunstwerken te maken? Dan kan je allerlei creatieve activiteiten doen bij dagbesteding Groningen. Denk aan schilderen, breien en boetseren.

Bijzonder aan dagbesteding Groningen is dat je ook kan werken op een school, het Augustinuscollege. Daar ondersteun je de conciërges in hun taken. Afhankelijk van jij goed kan, worden de precieze taken bepaald.

Dagbesteding van Philadelphia in Groningen

Zoals je hebt kunnen lezen, willen we de dagbesteding Groningen zo goed mogelijk op jou aansluiten. Het is daarvoor nodig om jou goed te leren kennen. We willen graag weten wat jouw talenten zijn en waar jij je nog graag in wil ontwikkelen. Daar overleggen we nauw over met jou en jouw familie. Lijkt dagbesteding in Groningen jou leuk en wil je er meer over weten? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Zij kunnen je er alles over vertellen!