Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

GRONINGEN

Heymanscentrum

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Auditieve beperking, Visuele beperking, Lichamelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject

Faciliteiten

Arbeidstoeleiding

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Het Heymanscentrum is een woonzorgcentrum van Dignis. Hier vind je wonen, welzijn en zorg onder één dak. Philadelphia biedt op deze locatie arbeidsmatige dagbesteding aan voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking (LVB/VB). Ook kunnen zij hier het leerwerktraject woonhulp volgen.

Dagbesteding bij Heymanscentrum
Vanuit de arbeidsmatige dagbesteding ondersteun je de collega’s van Dignis met facilitaire taken en in de horeca. Zo kun je de was opvouwen, koffiemachines schoonmaken, afval wegbrengen, post rondbrengen of maaltijden bezorgen.

Ook kun je helpen in de zorg. Bijvoorbeeld door bewoners van het Heymanscentrum naar het restaurant te brengen. Of door ze op te halen van een activiteit ergens anders in het gebouw.

Werken met begeleiding
We vinden het belangrijk dat je meedoet in de maatschappij. Samen met jou kijken we welk werk en welke begeleiding het beste bij jou passen. Je werkt bij ons nooit alleen. Er is altijd een begeleider aanwezig.

Adres
Henri Dunantlaan 20
9728 HD GRONINGEN

Leerwerktraject woonhulp

Je kunt bij ons ook het leerwerktraject woonhulp volgen. Tijdens de lesochtenden leer je theorie. Daarnaast doe je ervaring op in de praktijk. Je helpt bijvoorbeeld bij het opmaken en verschonen van de bedden. Of bij het bereiden van de maaltijden of het schoonhouden van de woon- en leefruimtes. Ook kun je helpen bij recreatieve activiteiten met bewoners. Zoals wandelen of bloemschikken. En met wassen, strijken, klusjes op de locatie en boodschappen doen. Het doel is dat je aan het einde van het leerwerktraject klaar bent voor een baan in de zorg.

"Heb je het hele leerwerktraject woonhulp gevolgd? Dan kun je een erkend certificaat behalen"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons