Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Heymanscentrum

Heymanscentrum

Het Heymanscentrum is een woonzorgcentrum van Dignis. Hier vind je wonen, welzijn en zorg onder één dak. Philadelphia biedt op deze locatie arbeidsmatige dagbesteding aan voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking (LVB/VB). Ook kunnen zij hier het leerwerktraject woonhulp volgen.

Dagbesteding bij Heymanscentrum
Vanuit de arbeidsmatige dagbesteding ondersteun je de collega’s van Dignis met facilitaire taken en in de horeca. Zo kun je de was opvouwen, koffiemachines schoonmaken, afval wegbrengen, post rondbrengen of maaltijden bezorgen.

Ook kun je helpen in de zorg. Bijvoorbeeld door bewoners van het Heymanscentrum naar het restaurant te brengen. Of door ze op te halen van een activiteit ergens anders in het gebouw.

Werken met begeleiding
We vinden het belangrijk dat je meedoet in de maatschappij. Samen met jou kijken we welk werk en welke begeleiding het beste bij jou passen. Je werkt bij ons nooit alleen. Er is altijd een begeleider aanwezig.

Leerwerktraject woonhulp
Je kunt bij ons ook het leerwerktraject woonhulp volgen. Tijdens de lesochtenden leer je theorie. Daarnaast doe je ervaring op in de praktijk. Je helpt bijvoorbeeld bij het opmaken en verschonen van de bedden. Of bij het bereiden van de maaltijden of het schoonhouden van de woon- en leefruimtes. Ook kun je helpen bij recreatieve activiteiten met bewoners. Zoals wandelen of bloemschikken. En met wassen, strijken, klusjes op de locatie en boodschappen doen. Het doel is dat je aan het einde van het leerwerktraject klaar bent voor een baan in de zorg.

Erkend certificaat
Heb je het hele leerwerktraject woonhulp gevolgd? Dan kun je een erkend certificaat behalen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina