Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Augustinuscollege

Augustinuscollege

CSG Augustinus is een christelijke middelbare school in Groningen. Philadelphia biedt hier arbeidsmatige dagbesteding aan voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding bij CSG Augustinus
Meedoen in de maatschappij is belangrijk. Lijkt het jou een leuke uitdaging om op een school te werken? Dan kun je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aan de slag bij het Augustinuscollege. Vanuit de dagbesteding helpen we de conciërges van deze school bij allerlei taken. Zoals de koffieautomaten schoonmaken, oud papier verzamelen en afval prikken. Ook kun je helpen in de kantine. Bijvoorbeeld bij het maken van soep, broodjes en een middagsnack.

Leuke klussen
Bij het Augustinuscollege werk je in een veilige omgeving en op je eigen tempo. Naast je vaste taken is er vaak iets extra’s te doen. Zoals helpen bij de kerstversiering. Of koffie, thee en lekkers uitdelen tijdens de examentraining. Ook kun je helpen bij het innemen en uitdelen van de boeken aan het einde en het begin van het schooljaar. Kortom: er is genoeg leuks te doen!

Werken met begeleiding
Samen met jou kijken we welke taken bij jou passen. Je kunt samenwerken met anderen, maar ook alleen als je dat fijn vindt. Er is altijd een begeleider van Philadelphia in de buurt om je te helpen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina