Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

GRONINGEN

Augustinuscollege

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

CSG Augustinus is een christelijke middelbare school in Groningen. Philadelphia biedt hier arbeidsmatige dagbesteding aan voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding bij CSG Augustinus
Meedoen in de maatschappij is belangrijk. Lijkt het jou een leuke uitdaging om op een school te werken? Dan kun je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aan de slag bij het Augustinuscollege. Vanuit de dagbesteding helpen we de conciërges van deze school bij allerlei taken. Zoals de koffieautomaten schoonmaken, oud papier verzamelen en afval prikken. Ook kun je helpen in de kantine. Bijvoorbeeld bij het maken van soep, broodjes en een middagsnack.

Leuke klussen
Bij het Augustinuscollege werk je in een veilige omgeving en op je eigen tempo. Naast je vaste taken is er vaak iets extra’s te doen. Zoals helpen bij de kerstversiering. Of koffie, thee en lekkers uitdelen tijdens de examentraining. Ook kun je helpen bij het innemen en uitdelen van de boeken aan het einde en het begin van het schooljaar.

Adres
Admiraal de Ruyterlaan 37
9726 GP GRONINGEN

Werken met begeleiding

Samen met jou kijken we welke taken bij jou passen. Je kunt samenwerken met anderen, maar ook alleen als je dat fijn vindt. Er is altijd een begeleider van Philadelphia in de buurt om je te helpen.

"Er is hier genoeg leuks te doen!   "

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons