Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Arnhem

Aandacht voor jouw ontwikkeling. Dat hebben we met de verschillende vormen van dagbesteding in Arnhem. Je ontdekt ze hier.

Neem contact op

Dagbesteding Arnhem

Wil je op een veilige, vertrouwde plek jouw talenten ontdekken en nieuwe vaardigheden leren? Dan is dagbesteding in Arnhem iets voor jou. Op verschillende locaties kan je op jouw tempo en aangepast op jouw niveau activiteiten doen. Door deze activiteiten te doen, zal je ontdekken waar jij goed in bent en merk je wat jij leuk vindt om te doen. Er zijn verschillende locaties en vormen van dagbesteding in Arnhem waar je voor kunt kiezen. Deze vormen en jouw keuze zullen we samen bespreken.

Dagbesteding bij Philadelphia

Philadelphia geeft dagbesteding in Arnhem en omgeving op drie locaties: een locatie in Arnhem, een locatie in Doorwerth en een locatie in Elst. Op deze locaties kunt u kiezen voor verschillende activiteiten.

Allereerst is PhilaBruis een horecagelegenheid en ontmoetingsplek in Arnhem waar je in de bediening, wasserij en de tuin kunt werken. Je kunt er bakken en op de afdeling facilitair werken. Op deze dagbestedingslocatie kan je dus van alles leren, waardoor er altijd wel iets is wat jij leuk vindt om te doen. Mooi-Land, de dagbesteding in Doorwerth, is een locatie voor spoedzorg of voor mensen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Je kunt er onder andere huishoudelijk werk doen, in de keuken helpen en de tuin onderhouden. Tot slot is Park Bredelaar de dagbestedingslocatie in Elst. Daar kan je in de tuin of kas werken, het erf onderhouden en helpen bij de rondleidingen, workshops en evenementen. Zou jij graag op een van deze locaties willen werken? We kunnen jouw hulp altijd goed gebruiken bij dagbesteding in Arnhem en omgeving!

Dagbesteding van Philadelphia in Arnhem

Jouw ontwikkeling en talenten vormen de grondslag van dagbesteding in Arnhem bij Philadelphia. Op basis daarvan komen we tot de dagbesteding die het beste bij jou past. Om dat te bepalen, zullen we samen met jou en jouw familie hierover in gesprek gaan. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld de dagbestedingsvormen of lijkt dagbesteding in Arnhem jou leuk? Neem dan gerust contact met ons op.