Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Alphen aan den Rijn

Dagbesteding Alphen aan den Rijn biedt een groot aanbod activiteiten, meerdere locaties en verschillende vormen van dagbesteding. Lees hier meer!

Neem contact op

Dagbesteding Alphen aan den Rijn

Bij de dagbesteding in Alphen aan den Rijn van Philadelphia sta jij centraal. De activiteiten die je doet, sluiten we volledig op jou aan. Allereerst doordat je ze altijd op jouw niveau en tempo kunt doen. Zo kan je jouw talenten inzetten en jezelf verder ontwikkelen. Ook kan je, door andere activiteiten uit te proberen, nieuwe talenten ontdekken. We vinden het belangrijk dat jij een fijne dag hebt bij dagbesteding Alphen aan den Rijn. We maken dan ook veel plezier met elkaar. Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in Alphen aan den Rijn? Dan is de dagbesteding van Philadelphia echt iets voor jou.

Dagbesteding bij Philadelphia

We hebben één locatie waar dagbesteding in Alphen aan den Rijn wordt gegeven. Dit is een huiselijke en gezellige locatie. In de omgeving hebben we daarnaast nog meer keuze. Zo hebben we een locatie in Bodegraven, Leiden en Woerden. Elke locatie is uniek en daardoor is er altijd een plek die het beste bij jou past.

Op de locaties kun je verschillende activiteiten doen. Zoals gezegd doe je ze altijd op jouw tempo en niveau. Zo komen jouw talenten het beste tot hun recht. Je kunt je creatieve talenten tonen in activiteiten als verven, breien of het maken van andere kunstwerken. Sommige van deze werken verkopen we zelfs in een eigen winkel. Je kunt helpen in het tuinonderhoud, de was- en strijkservice of op het kantoor. Ben je erg gastvrij en vriendelijk? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken in een restaurant of als gastheer of -vrouw.

Dagbesteding van Philadelphia in Alphen aan den Rijn

Jij staat centraal bij de dagbesteding in Alphen aan den Rijn en omstreken. Dat is namelijk wat we bij Philadelphia erg belangrijk vinden. Door de verschillende vormen, activiteiten en locaties, passen we de dagbesteding zo goed mogelijk aan op jouw wensen en behoeften. Om erachter te komen wat deze zijn, staan we nauw overleg met jou en jouw familie. Ben je benieuwd wat dagbesteding in Alphen aan den Rijn voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. Zij vertellen je er graag alles over.