Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bodegraven

Brouwerij De Molen

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Activiteitencentrum

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Brouwerij De Molen is een werk- en dagbestedingslocatie in Bodegraven waar 27 mensen met een beperking mooi en nuttig werk doen.

Dagbesteding Brouwerij de Molen in Bodegraven

In 2006 zijn we gestart met dagbesteding voor één deelnemer in de brouwerij in molen De Arkduif. De Bodegraafse brouwerij is uitgegroeid tot een grote onderneming die speciaal bier brouwt die de hele wereld overgaan. De deelnemers van Philadelphia zijn daarbij van groot belang. Denk aan het plakken van etiketten, het meewerken aan de afvullijn en in het magazijn en de ondersteuning op vele andere vlakken.
De Molen is overgenomen door Swinkels. Het &-teken in het logo is daardoor nog belangrijker: samen maken we een prachtig product. Bij ons staat plezier voorop, met respect voor elkaar. Ongeacht je beperking kan je van meerwaarde zijn op de brouwerij en is er altijd wat voor je te doen. Eén van onze deelnemers werkt al 10 jaar bij ons en heeft zich opgewerkt dat hij vanaf maart 2022 een betaal baan en beschutte werkplek heeft gekregen op de brouwerij. Bekijk hier de film van onze locatie.

Adres
Doortocht 4
2411 DS Bodegraven

Supermarkt, café en manege

Een aantal deelnemers werkt in de buurt via ‘Talent op zijn plek’, bij supermarkt Jumbo en het brouwcafé. Tien deelnemers werken een dag in de week bij een manege. Ze houden de boxen schoon en verzorgen de paarden.

"We bieden voor elk wat wils"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons