Paul de Kort wordt per 1 december directeur IT & Digitale transformatie. Paul is op dit moment directeur van zorgonderneming CLEO Smart Care, een innovatieve startup. Hij volgt Matt Janssens op.

De Kort heeft 35 jaar ervaring, waarvan de laatste 15 jaar met name in de zorg. Zijn aandacht is altijd gericht geweest op het realiseren van een goede IT-omgeving en op de transformatie van een organisatie met behulp van IT. Zowel in de rol van directeur als zorgondernemer. Gedurende zijn carrière is hij vanuit zijn adviesbureau betrokken geweest bij veel digitaliseringstrajecten op CIO/RvB niveau onder andere bij het Radboudumc, Sensire en Parnassia.

'Met Paul halen we een collega met brede kennis en ervaring in huis om enerzijds de IT basis op orde te houden en anderzijds richting te geven aan het digitaliseringsvraagstuk. In de technologische vernieuwing komt de identiteit van Philadelphia goed samen met de ervaring van Paul. Wij zien hem als een verbinder tussen afdelingen en belangen en daarmee ook als belangrijke schakel in het verder brengen van de organisatie',  aldus Franka Morssink, lid raad van bestuur van Philadelphia.

Paul de Kort: 'Ik zie ernaar uit om samen met veel gemotiveerde collega's te bouwen aan een betere ondersteuning van het zorgproces door gebruik te maken van technologie. Mijn aandachtsgebied is hierop altijd gericht (geweest). Om dit nu bij Philadelphia te mogen doen beschouw ik als een prachtige uitdaging!'