Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Zeeland

Wil je begeleid wonen in Zeeland? Je bent welkom bij Philadelphia. Onze begeleiders zijn er voor jou. Lees verder!

Contact

Begeleid wonen Zeeland

Zoek je een plek waar je begeleid kunt wonen in Zeeland? Dan is een locatie van Philadelphia misschien wel wat voor jou. Als je begeleid gaat wonen bij Philadelphia in Zeeland, krijg je ondersteuning van onze professionele begeleiders. We zorgen samen voor een prettig thuis waar jij je je prettig voelt.

Bij Philadelphia in Zeeland heb je een eigen appartement of kamer. In de gezamenlijke woonkamer kun je een film kijken of een spelletje spelen met je medebewoners. Je kunt er ook samen eten of gewoon gezellig even met elkaar praten. Maar als je liever in je eigen appartement of kamer bent, dan is dat jouw keuze.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Mensen die begeleid wonen bij Philadelphia hebben een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg. Ben je benieuwd wat het kost om begeleid te wonen bij Philadelphia in Zeeland? Kijk dan op de pagina Wie betaalt wat?

Philadelphia heeft in Zeeland verschillende locaties. Voorzieningen zoals winkels, sportclubs en muziekverenigingen zijn altijd in de buurt. Je kunt samen of alleen gaan winkelen, sporten of muziek maken. Ook kun je in Zeeland genieten van de natuur, het strand en de zee. Je hebt alle ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt of waar je nog beter in wilt worden. Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om hierbij te helpen.

Beschermd wonen Zeeland

Je kunt niet alleen begeleid wonen, maar ook beschermd wonen in Zeeland. Als je het lastig vindt om voor jezelf te zorgen is beschermd wonen misschien geschikt voor jou. De begeleiders van Philadelphia helpen je bij structuur en ritme in jouw leven. Zodat je steeds iets beter zelfstandig kunt leven. Beschermd wonen kan van komen bij iemand met autisme of psychische problemen en voor mensen verslavingsproblematiek.