Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Trainingshuis Goes

Trainingshuis Goes

Trainingshuis Goes is een woonlocatie in Goes. Hier wonen jongeren met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Trainingshuis Goes

Woon je nu nog thuis maar wil je stappen maken om op jezelf te wonen? Wil je je in een veilige omgeving ontwikkelen op weg naar volwassenheid? Dat kan bij Trainingshuis Goes. Er zijn tien ruime kamers. Je hebt een eigen woon/slaapkamer en deelt een gezamenlijke badkamer. Je woont hier samen met bewoners die dezelfde dingen willen leren. In een mooi huis, met twee gemeenschappelijke woonkamers, een keuken en een tuin in een leuke nieuwbouwwijk in Goes.

Zo gewoon mogelijk leven

Bij Trainingshuis Goes is er aandacht voor een zo gewoon mogelijk leven voor de bewoners. De begeleiders ondersteunen jou, op een persoonlijke manier, bij de dagelijkse dingen. Bij het koken, je persoonlijke verzorging en je gezondheid. Bij het omgaan met geld, het maken van vrienden en het meedoen in de samenleving en het opkomen voor jezelf. En er is hulp en ondersteuning bij school, werk of dagbesteding en vrije tijd. Daarnaast is er veel gezelligheid met elkaar, met tien jonge mensen. Hier kun jij in een paar jaar een ontwikkeling doormaken, op weg naar een grotere zelfstandigheid.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina