Begeleid wonen in Maastricht

Ben je op zoek naar een locatie voor begeleid wonen in Maastricht? Kijk dan eens naar de locaties van Philadelphia. Wij hebben woonlocaties in Maastricht en omgeving. Hier krijg je alle ruimte om zelfstandig te wonen. Met de professionele begeleiding die jij nodig hebt.

Bij Philadelphia doen we ons best om een gezellig thuis voor je te creëren. Zo organiseren we verschillende activiteiten in de gezamenlijke huiskamer. Samen koken en eten, muziek luisteren of televisiekijken. Dat kan gezellig zijn met de andere bewoners, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in je eigen kamer of appartement iets voor jezelf te doen.

 

Als je kiest voor begeleid wonen bij Philadelphia krijg je een eigen kamer of appartement. Ook hebben onze woonlocaties in Maastricht en omgeving een gezamenlijke huiskamer. Hier ontmoet je andere bewoners. Bijvoorbeeld om een spelletje te spelen of samen te eten. Of gewoon voor een praatje en een kop koffie of thee.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Wil je wonen in het centrum van Maastricht? Of toch liever in een wat kleinere plaats in de buurt? Als je kiest voor begeleid wonen bij Philadelphia kan het allebei. Wil je meer weten over onze woonlocaties? Op deze pagina vind je een compleet overzicht.

 

Zorgvragen cliënten en verwanten

Cliëntbureau

We luisteren naar je vragen en kijken of Philadelphia jou zorg kan bieden als het gaat om: wonen (groep of appartement), dagbesteding, naschoolse opvang, logeren en/of vakantieopvang en begeleiding in je eigen huis (ambulant).

0800 - 0830

Dit nummer is gratis.
We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Bel me terug

Bel me terug

We streven ernaar je in dit tijdvak terug te bellen