Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Maastricht

Ben je op zoek naar een fijne locatie voor begeleid wonen in Maastricht? Dan is Philadelphia iets voor jou. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Begeleid wonen in Maastricht

Ben je op zoek naar een locatie voor begeleid wonen in Maastricht? Kijk dan eens naar de locaties van Philadelphia. Wij hebben verschillende woonlocaties in Maastricht en omgeving. Hier kun je zelfstandig wonen. Met de professionele begeleiding die jij daarbij nodig hebt.

Zelfstandig wonen met begeleiding

Als je kiest voor begeleid wonen bij Philadelphia krijg je een eigen kamer of appartement. Ook hebben onze woonlocaties in Maastricht en omgeving een gezamenlijke huiskamer. Hier ontmoet je de begeleiding en andere bewoners. Bijvoorbeeld om een spelletje te spelen of samen te eten. Of gewoon voor een praatje en een kop koffie of thee.

Nieuwe dingen proberen

Op onze locaties kun je zelfstandig wonen. Om je hierbij te ondersteunen, is er professionele begeleiding aanwezig. De begeleiders helpen jou en de andere bewoners als dat nodig is. Ook nodigen ze je uit om nieuwe dingen te proberen. Zodat jij leert wat jij leuk vindt om te doen. En waar je talenten liggen. Zo stimuleert de begeleiding jou om je te blijven ontwikkelen.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Wil je wonen in het centrum van Maastricht? Of toch liever in een wat kleinere plaats in de buurt? Als je kiest voor begeleid wonen bij Philadelphia kan het allebei. Wil je meer weten over onze woonlocaties? Kijk in onze locatiegids voor een compleet overzicht.