Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Merici

De Merici

De Merici is een woonlocatie in Maastricht voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en mensen met autisme (ASS) of aanverwante problematiek.

In hartje Maastricht

Het kloosterpand is verbouwd in 2008 tot mooie appartementen en ligt in het centrum van Maastricht. Winkels, restaurants en cafés vind je op loopafstand. Van de drukte van de stad merk je niks als je door de mooie kloostertuin loopt of in het zonnetje zit. We hebben ook een tuinkas.

Etage 1 en 2

De Merici heeft 3 etages. Op de eerste en tweede etage wonen 23 cliënten met een verstandelijke beperking (VB) op basis van 24 uurszorg. In de gemeenschappelijke woonkamers zijn open keukens waar je kunt koken en samen kunt eten. Je kunt hier ook spelletjes doen en televisie kijken. Overdag ga je naar je werk of de dagbesteding.

De appartementen hebben een woonkamer met kitchenette, aparte badkamer met een wasmachine aansluiting en een aparte slaapkamer.

Etage 3

Op de derde etage is semi ambulante zorg: overdag en ’s avonds is begeleiding aanwezig en ‘s nachts is Digicontact beschikbaar. Hier wonen cliënten met autisme of aanverwante problematiek, met of zonder een verstandelijke beperking. Ook op deze etage is een gemeenschappelijke woonkamer met keuken.

Deze 12 appartementen bestaan uit een woonkamer met kitchenette, aparte badkamer met een wasmachine aansluiting en een aparte slaapkamer.

Dependance

Er is nog een dependance van Etage 3 met 5 studio's. Hier is ook een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken.

Wist je dat je op deze bijzondere locatie ook kunt werken, leren en ontwikkelen?
Midden in de samenleving kun je hier je talenten ontwikkelen en ontplooien. Niet alleen in ons creatief atelier, maar ook in onze winkel waar je de zelfgemaakte spullen mag verkopen. Ook bij onze Gasterie VeerMestreech doe je alles zoveel mogelijk zelf, van de groenten en kruiden kweken in de kloostertuin, tot koken en bakken tot bestellingen opnemen, serveren en afrekenen. Zoek je een fijne werkplek waar creativiteit en hartelijkheid voorop staan, loop dan gerust eens binnen of klik op onderstaande button voor meer informatie.

VeerMestreech

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina