Begeleid wonen Lelystad

Ben jij op zoek naar een eigen plek om te wonen in Lelystad? Op een woonlocatie van Philadelphia woon je zelfstandig en er is ondersteuning als je dat nodig hebt.


Bij Philadelphia mag je je appartement inrichten zoals jij dat wilt. Want we vinden het belangrijk dat je je thuis voelt. Je hebt je eigen kamer, maar er is ook altijd een gezamenlijke woonkamer. Dus als je van gezelligheid houdt, ben je hier van harte welkom. Je kunt een praatje maken met de begeleiding of een spelletje doen met een van de andere bewoners. Net waar jij behoefte aan hebt.

Ondersteuning bij zelfstandig wonen

Je begeleider geeft je ondersteuning bij het leiden van je eigen leven. Een leven waarin je je eigen keuzes maakt en waarin je dingen uitprobeert. Samen met de begeleiding kijk je naar wat je nog wilt leren. En je gaat op zoek naar je talenten. Misschien wil je hulp bij het vinden van de juiste dagbesteding. Ook dat kan. Er zijn verschillende soorten dagbesteding. Samen met je begeleider kijk je wat het beste bij je past. Op de pagina dagbesteding op maat lees je meer over de mogelijkheden. Samen kijken we naar wat jouw wensen zijn en hoe die uit kunnen komen. 

Wonen in Flevoland

Lelystad ligt in de provincie Flevoland. De appartementen van Philadelphia in Lelystad liggen in een woonwijk, dichtbij winkels en openbaar vervoer. En als je van kleding shoppen houdt, zit je goed in Lelystad. In outlet centrum Bataviastad vind je meer dan 250 merken, vaak met een mooie korting. Een leuk dagje uit!


Op jezelf wonen in Lelystad, maar toch met begeleiding. Is dat een droom van jou? Met een verstandelijke beperking en een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg ben je welkom bij Philadelphia. 

Nog vragen?

Wil je graag wonen bij Philadelphia, maar heb je nog vragen? Over het wonen of hoe de begeleiding precies geregeld is. Neem gerust contact  op met het cliëntbureau van Philadelphia. Hier kun je terecht met al je vragen.