Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Lelystad

Droom je van zelfstandig wonen in Lelystad? Bij een woonlocatie van Philadelphia kun je begeleid wonen. Iets voor jou? Lees dan snel verder

Neem contact op

Begeleid wonen in Lelystad

Ben jij op zoek naar een eigen plek om te wonen in Lelystad? Op een woonlocatie van Philadelphia woon je zelfstandig en er is ondersteuning als je dat nodig hebt.

Bij Philadelphia mag je je appartement inrichten zoals jij dat wilt. Want we vinden het belangrijk dat je je thuis voelt. Je hebt je eigen kamer, maar er is ook altijd een gezamenlijke woonkamer. Dus als je van gezelligheid houdt, ben je hier van harte welkom. Je kunt een praatje maken met de begeleiding of een spelletje doen met een van de andere bewoners. Net waar jij behoefte aan hebt.

Ondersteuning bij zelfstandig wonen

Je begeleider geeft je ondersteuning bij het leiden van je eigen leven. Een leven waarin je je eigen keuzes maakt en waarin je dingen uitprobeert. Samen met de begeleiding kijk je naar wat je nog wilt leren. En je gaat op zoek naar je talenten. Misschien wil je hulp bij het vinden van de juiste dagbesteding. Ook dat kan. Er zijn verschillende soorten dagbesteding. Samen met je begeleider kijk je wat het beste bij je past. Op de pagina dagbesteding op maat lees je meer over de mogelijkheden. Samen kijken we naar wat jouw wensen zijn en hoe die uit kunnen komen.

Wonen in Flevoland

Lelystad ligt in de provincie Flevoland. De appartementen van Philadelphia in Lelystad liggen in een woonwijk, dichtbij winkels en openbaar vervoer. En als je van kleding shoppen houdt, zit je goed in Lelystad. In outlet centrum Bataviastad vind je meer dan 250 merken, vaak met een mooie korting. Een leuk dagje uit!

Vragen over begeleid wonen in Lelystad?

Wil je graag wonen bij Philadelphia, maar heb je nog vragen? Over het wonen of hoe de begeleiding precies geregeld is. Neem gerust contact op met het cliëntbureau van Philadelphia. Hier kun je terecht met al je vragen.