Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Jol

Jol

Jol is een woonlocatie in Lelystad. Hier wonen 29 mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je kunt het wooncomplex omschrijven, als modern, strak en nieuw. Het gebouw is ontworpen door een bekende architect: Reimar Meding van architectenbureau KAW.

Wonen bij Jol

Iedere bewoner heeft zijn eigen grote, comfortabele appartement. Het appartement kun je natuurlijk inrichten zoals jij het wilt. Maak er vooral je eigen thuis van. In twaalf appartementen kun je zelf koken. In elk appartement is een badkamer (met douche, wastafel en wc), een slaapkamer, een woonkamer en een keuken. Op iedere verdieping is een gemeenschappelijke ruimte. Daar kun je samen koken of eten in de eethoek. En in de gezellige zithoek kun je koffiedrinken, lekker tv kijken of een spelletje doen.

Gezellige sfeer

Overdag ga je naar het werk of de dagbesteding. Als je thuis komt zijn de vaste begeleiders er. In de gemeenschappelijke ruimte zie je warme, natuurlijke kleuren en mooie duurzame materialen. Op beide groepen wonen mensen die elkaar al jaren kennen en er wonen nieuwe bewoners. Er heerst een gezellige, dynamische sfeer. De jongste bewoner is 18 jaar en de oudste 67 jaar.

Het onderlinge contact en ‘samen Jol zijn’ is belangrijk, maar het uitgangspunt is altijd wat bij jóu past. Samen kijken we naar jouw talenten en kwaliteiten en hoe we die kunnen inzetten.

Alles om de hoek

Stap je de deur uit, loop je tegen de supermarkt, drogisterij, apotheek, gezondheidscentrum en kapper aan. Er zijn zelfs enkele restaurants. Verder is er in Lelystad veel te doen voor mensen met een beperking. Denk aan dansles, paardrijden, roeien, fitness, zwemmen, koffiecafé, muziekgroepen en de kerk. Bij Jol is er een christelijk leefklimaat.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina