Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Groningen

Wil je begeleid wonen in Groningen? Kom dan bij Philadelphia. Onze begeleiders zijn er voor je. Meer weten? Lees snel verder!

Neem contact op

Begeleid wonen in Groningen

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Groningen? Dan is een locatie van Philadelphia in deze stad in het noorden misschien wel wat voor jou. Als je begeleid komt wonen in Groningen, staan onze begeleiders altijd voor je klaar. Ze helpen je waar nodig, zodat je een prettig huis hebt waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia willen we graag dat jij je thuis voelt. In de gezamenlijke woonkamer kun je altijd terecht voor een spelletje of een praatje. En misschien vind je het leuk om hier ook samen te koken en te eten. Maar als jij liever in je eigen kamer of appartement bent, mag dat natuurlijk ook. Je bepaalt zelf wat je met anderen doet en wat je alleen wilt doen.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Iedereen die begeleid woont bij Philadelphia heeft een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg. Wil je weten wat de kosten zijn voor begeleid wonen bij Philadelphia? Kijk dan op de pagina Wie betaalt wat?

Wij hebben verschillende locaties in de stad Groningen. Winkels, sportclubs en muziekverenigingen zijn daarom altijd in de buurt. Je kunt bijvoorbeeld samen of alleen boodschappen doen, of sporten of muziek maken. Je hebt de mogelijkheden om te ontdekken wat je leuk vindt om te doen of waar je nog beter in wilt worden. De begeleiders staan altijd voor je klaar om hierbij te helpen.

Beschermd wonen Groningen

Naast begeleid wonen, kun je beschermd wonen in Groningen. Als je het moeilijk vindt om voor jezelf te zorgen, past dit misschien wel bij jou. De begeleiders van Philadelphia zorgen voor structuur en regelmaat in jouw leven. Zodat zelfstandig wonen steeds makkelijker wordt voor jou. Vooral voor mensen met autisme of problemen met verslaving kan beschermd wonen een goede oplossing

Woonbegeleiding Groniningen

Misschien wil je graag bij Philadelphia in Groningen komen wonen, maar heb je nog vragen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen over begeleid wonen in Groningen maar al te graag. Ook voor vragen over andere zorg of locaties van Philadelphia staan we voor je klaar.