Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Gouda

Op zoek naar een locatie voor begeleid wonen? Kom naar Philadelphia! Onze begeleiders staan voor je klaar. Meer weten? Lees verder.

Neem contact op

Begeleid wonen in Gouda

Wil je graag begeleid wonen in Gouda? Misschien is een locatie van Philadelphia in Gouda wel iets voor jou! Ga je begeleid wonen in Gouda of omgeving, dan kun je rekenen op professionele begeleiders. Ze helpen je in je dagelijks leven en zorgen dat je je direct thuis voelt.

Bij Philadelphia heb je een eigen appartement of kamer, én een gezamenlijke woonkamer. In de woonkamer kun je koken en samen eten, of gewoon een praatje maken. Ook organiseren we gezamenlijke activiteiten in de woonkamer, waar we het samen gezellig hebben. Ben je liever in je eigen kamer of appartement? Dat is natuurlijk ook helemaal goed.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

In Gouda zijn meerdere locaties voor begeleid wonen van Philadelphia. Bijvoorbeeld midden in het centrum, in een woonwijk aan de rand van de stad of in een dorp in de buurt van Gouda. Activiteiten in Gouda zijn altijd dichtbij, zoals muziekles of een sporttraining. Wil je meer de natuur opzoeken? Dan kun je onder andere kiezen voor een ontspannen uitstapje naar de Reeuwijkse Plassen. Je begeleiders helpen je de omgeving te ontdekken.

Beschermd wonen Gouda

Je kunt ook beschermd wonen in Gouda. Dit is handig als je het lastig vindt om voor jezelf te zorgen. De zorgprofessionals van Philadelphia helpen jou om structuur en regelmaat in jouw leven te brengen. Zodat je uiteindelijk zelfstandig kunt wonen. Met deze woonvorm willen we mensen met autisme of psychische problemen een handje helpen in het leven.

Woonbegeleiding Gouda

Lijkt één van deze vormen van woonbegeleiding in Gouda jou wel wat, maar weet je niet zeker wat bij jou past? Kijk dan op deze pagina over wonen bij Philadelphia. Daar lees je alles over de verschillende woonvormen die we aanbieden. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen met Philadelphia. Wij vertellen je graag meer over begeleid wonen in de regio Gouda of over andere zorgvormen.