Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Drenthe

Wil je begeleid wonen in Drenthe? Kom naar Philadelphia. Onze begeleiders staan voor je klaar. Nieuwsgierig? Lees verder!

Meer informatie

Begeleid wonen in Drenthe

Zoek je een plek waar je begeleid kunt wonen in Drenthe? Dan is een locatie van Philadelphia misschien wel wat voor jou. Als je begeleid gaat wonen bij Philadelphia in Drenthe, ondersteunen professionele begeleiders jou. We zorgen samen dat je een prettig thuis hebt waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia in Drenthe heb je een eigen appartement of kamer. Er is ook een gezamenlijke woonkamer. In de woonkamer kun je altijd terecht voor een film of een spelletje met je medebewoners. Je kunt er ook samen eten en koken, of gewoon gezellig een praatje maken. Maar als je liever in je eigen appartement of kamer bent, is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Mensen die begeleid wonen bij Philadelphia hebben een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg. Wil je weten wat de kosten zijn voor begeleid wonen bij Philadelphia? Kijk dan op de pagina Wie betaalt wat?

Philadelphia heeft in Drenthe verschillende locaties, voornamelijk in Hoogeveen. Voorzieningen zoals winkels, sportclubs en muziekverenigingen zijn altijd dichtbij. Je kunt samen of alleen gaan winkelen, sporten of muziek maken. Ook kun je in Drenthe genieten van de natuur in de omgeving. Je hebt alle ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt of waar je nog beter in wilt worden. Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om hierbij te helpen.

Beschermd wonen Drenthe

Je kunt niet alleen begeleid wonen, maar ook beschermd wonen in Drenthe. Als je moeite hebt om voor jezelf te zorgen is beschermd wonen misschien geschikt voor jou. Professionele begeleiders van Philadelphia helpen je bij structuur en ritme in jouw leven. Zodat zelfstandig leven steeds iets beter gaat. Beschermd wonen kan vooral passend zijn voor mensen met autisme of psychische problemen en voor mensen verslavingsproblematiek.

Woonbegeleiding

Spreekt wonen bij Philadelphia in Drenthe je aan, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen over begeleid wonen in Drenthe graag!