Onmisbare bijdrage

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en zou je graag mensen met een beperking ondersteunen? Philadelphia heeft locaties door het hele land en heet enthousiaste vrijwilligers van harte welkom!

Direct naar de locatiegids

Vrijwilligerswerk met mensen met een beperking

Ben je op zoek naar nuttig vrijwilligerswerk dat voldoening geeft? Dan ben je bij Philadelphia aan het juiste adres. Iets ondernemen is voor mensen met een beperking niet altijd vanzelfsprekend. Als vrijwilliger lever je daarom een waardevolle bijdrage aan het leven van de mensen die wij ondersteunen. Dankzij jouw hulp krijgen zij de kans om nét even iets extra’s te doen. Dat levert bijzondere momenten op, voor hen maar ook voor jou.

Vrijwillige activiteiten die bij jou passen

Je kiest als vrijwilliger zelf wat je wel en wat je niet wilt doen. Samen met de mensen van de locatie kijk je waar behoefte aan is en welke bijdrage jij kunt leveren. We vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en dat je jouw talenten kunt benutten. Zo kun je bijvoorbeeld helpen met koken, klussen of muziek maken. Maar ook een goed gesprek voeren of samen wandelen kan een mooie invulling van jouw tijd zijn.

Ook bepaal je zelf hoe vaak je komt. Je kunt bijvoorbeeld een paar uur per week op vaste tijden komen helpen of flexibel vrijwilligen en af en toe met een activiteit langskomen.

Vrijwilliger worden?

We verwelkomen je graag op één van onze locaties. Samen met de medewerker van de locatie bekijk je of er een match is en maak je afspraken. Wil je weten welke locaties bij jou in de buurt zijn?

Vragen

Zoeken in de veelgestelde vragen?


Zoek een locatie