Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante begeleiding Vlaardingen

Zelfstandig wonen met begeleiding in Vlaardingen? Philadelphia biedt ambulante ondersteuning. Precies wat je nodig hebt! Lees meer.

Neem contact op

Ambulante begeleiding Vlaardingen

Woon je zelfstandig in je eigen huis of appartement in Vlaardingen, maar heb je af en toe wel wat ondersteuning nodig? Je bent niet de enige! Ambulante begeleiding van Philadelphia is dan de oplossing. Je vaste begeleider zorgt voor een steuntje in de rug bij de dingen die je lastig vindt. Dat maakt het dagelijkse leven net wat makkelijker.

Welke vraag je ook hebt, de begeleiding helpt je erbij. Bijvoorbeeld structuur en invulling geven aan je dag. Hulp bij het vinden van een leuke werkplek. Of het doornemen van de post. Het vergroten van je zelfstandigheid. Het ontdekken van je passie en je talenten. Of meer contacten in de wijk. Alles kan. Je begeleider denkt met je mee en helpt je waar nodig. Maar de begeleiding vertelt je niet wat je moet doen. Het is namelijk jouw leven. Jij bepaalt.

Verschillende mogelijkheden bij Philadelphia

Wist je dat de begeleiding van Philadelphia niet alleen maar bij je thuis is? Er zijn meer mogelijkheden. Zo kun je ook naar een ontmoetingsplek komen. Gewoon voor de gezelligheid, om andere mensen te ontmoeten. En je kunt er verschillende workshops doen. Leuke ideeën voor workshops zijn altijd welkom! Als je een vraag hebt die niet kan wachten tot je je vaste begeleider weer ziet, dan staat DigiContact voor je klaar. Daar zitten dag en nacht professionele begeleiders klaar om jou te helpen.

Vraag het de gemeente

Zelfstandig wonen, maar wel met ondersteuning als je dat nodig hebt. Dat klinkt als een perfecte combinatie, toch? Je bent welkom bij Philadelphia met autisme en psychische problemen. En met niet-aangeboren hersenletsel of een (lichte) verstandelijke beperking. Je hebt wel een indicatie nodig. Meestal is dat een beschikking vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Die vraag je aan bij de gemeente. Je kunt ook een indicatie nodig hebben vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Die vraag je aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Indicatie nodig

Om ambulante begeleiding te krijgen in Vlaardingen heb je een beschikking nodig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Deze vraag je aan bij de gemeente. Soms heb je ook een indicatie nodig vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Deze vraag je aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Vragen over ambulante begeleiding?

Woon je in Vlaardingen en is de begeleiding van Philadelphia echt iets voor jou? We ondersteunen je graag! Ook als je in de buurt van Vlaardingen woont trouwens. Bijvoorbeeld in Rotterdam. Maar misschien heb je nog wel wat vragen. Neem dan contact met ons op. We beantwoorden al je vragen met liefde!