Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante begeleiding Heerlen

Zelfstandig wonen, maar wel met een beetje hulp? Dat kan met ambulante begeleiding van Philadelphia. Lees snel verder!

Neem contact op

Ambulante begeleiding Heerlen

Ook al woon je in je eigen huis of appartement, toch kun je soms hulp nodig hebben. Bijvoorbeeld als je post krijgt waar je niets van snapt. Of bij je administratie. Bij Philadelphia in Heerlen kun je terecht voor die ondersteuning.

Deze ondersteuning heet ook wel ambulante begeleiding of ambulante ondersteuning. Je krijgt één of twee vaste begeleiders die jou helpen. Je leert ze dus goed kennen. Wel zo fijn, een vertrouwd gezicht!

Het beste uit elkaar

De begeleiding is bij je thuis, maar ook op locatie. Vaak op een ontmoetingsplek. Op een ontmoetingsplek kun je terecht voor begeleiding, maar ook voor de gezelligheid. Je ontmoet daar andere mensen of je eet mee. Lekker makkelijk, dan hoef je thuis niet te koken!

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Dat betekent dat de begeleiders je ondersteunen bij wat je wilt bereiken. Waar heb je behoefte aan? Wat zijn je dromen en wensen? Samen met je begeleider maak je daar een plan voor. Misschien zoek je dagbesteding die bij je past. Of wil je leuk werk. Op de ontmoetingsplek kun je workshops volgen. Bijvoorbeeld hoe je een cv maakt met je werkervaring. Dat stuur je naar verschillende werkgevers. Zo vind je werk dat bij je past.

Je eigen leven leiden

Samen met je begeleider ontdek je hoe je kunt leven zoals jij wilt. Een zo zelfstandig mogelijk leven leiden. Meedoen met de samenleving, je eigen keuzes maken. Wij geloven dat dit voor iedereen weggelegd is. Om dat te bereiken probeer je dingen uit. Je neemt een beetje risico. Best spannend! Maar je staat er niet alleen voor. Samen doen we het.

Begeleiding op maat

Als je zelfstandig woont in Heerlen kun je bij Philadelphia terecht voor ondersteuning. Ambulante begeleiding van Philadelphia is er voor jongeren en volwassenen die psychische problemen hebben. Ook met autisme of een (lichte) verstandelijke beperking kun je bij ons terecht. We begeleiden niet alleen jou, maar ook je gezin als dat nodig is. Er is ook begeleiding in een groep. Hoeveel zorg en begeleiding je krijgt, is afhankelijk van wat je nodig hebt.

Vragen over ambulante begeleiding?

Zou je wel ambulante begeleiding willen in Heerlen, maar heb je toch nog wat vragen? Dat snappen we helemaal! Neem gerust contact op met het cliëntbureau van Philadelphia. Bel gratis 0800 - 0830. We beantwoorden je vragen graag. Kijk op de voor de openingstijden.