Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

ODC De Trampoline

ODC De Trampoline

ODC de Trampoline is een intensieve zorglocatie in Amsterdam. De Trampoline is een orthopedagogisch centrum voor kinderen van 3 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking (VB) en/of meervoudige beperking.

Dagbesteding bij ODC de Trampoline

We beschikken over vele begeleidings- en behandelingsmogelijkheden voor kinderen, jongeren en gezinnen. Deze bestaan uit:

  • Orthopedagogisch dagcentrum
  • Naschoolse/weekend/vakantie-opvang
  • Thuisondersteuning

'Ieder kind heeft recht op ontwikkeling'

We proberen zo veel mogelijk aan te sluiten bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind om vervolgens de ontwikkeling op andere gebieden verder te kunnen stimuleren.

Begeleiding

De begeleiding is afgestemd op het ontwikkelingsniveau en hulpvraag van het kind/jeugdige. Vanuit een behandelplan worden er doelen bepaald bij de ontwikkeling van de communicatie en schoolse vaardigheden. Maar ook bij het samenspel met andere kinderen of het omgaan met emoties. De kinderen/jeugdigen worden hierbij op positieve wijze gestimuleerd zich verder te ontwikkelen.

Behandelplan

Er zijn gedragsdeskundigen die betrokken zijn bij de opstelling en de uitwerking van het behandelplan. Ook zijn er GZ-psycholoog, logopedist, orthopedagoog, ergotherapeut, speltherapeut, fysiotherapeut en sport- en spelbegeleiders.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina