Hier vind je meer over het coronavirus. En optredens, leuke verhalen en grappige filmpjes. Elke dag om 8 uur, 12 uur, 3 uur zetten we hier heel veel nieuwe video's (beweeg pagina naar beneden!) neer. En 's avonds om 7 uur het Journaal en treedt Marco de Hollander op. Alle filmpjes zijn later terug te kijken.

Wil jij jezelf terugzien op Hallo Thuis? Stuur je filmpjes naar: hallothuis@philadelphia.nl of via WhatsApp naar  06-21656270

Vermaak tot aan het eten

Oostenrijk is een favoriet vakantieland van heel veel mensen. Annemarie weet er eigenlijk nog niet zo veel van. Dat laat ze niet op zich zitten, ze verdiept zich in het land.

      

Van alles wat vandaag in dit blok. Dree is weer aan de kook, we gluren bij Ben, er is een filmpje over hoe je een vrolijke ananas tekent, je kunt leren jongleren met drie ballen. Gauw kijken dus.

      

      

Leuk voor bij de lunch

Elly gaat op vakantie het liefst naar een paardenkamp, ze vertelt er alles over. En Orgeljoke heeft geen houten hart, maar ze orgelt er wel over. 

      

Voetbalfans zingen het Oostenrijkse volkslied. Wat een geluid! Verder in dit blok: zelf Apfelstudel maken. Zulke lekkere appeltaart, maar dan op z'n Oostenrijks. Leer het zelf maken. Of maak je liever zelf slijm? Kan, hebben we ook een filmpje van.

      

      

Alweer een nieuwe dag

Demirja wenst iedereen een hele goede morgen. René vertelt over Paulus in Damascus. Heb je gisteravond het journaal gemist? Hier is het nog een keer.

      

 

Losmaken die spieren!

Swingen, springen, draai in het rond. Handen in de lucht en voetjes van de grond. Er is weer een zumbales. Wil je iets rustiger beginnen? Dan is er een workout voor soepele maar sterke spieren. Wil je heel rustig en ontspannen beginnen? Dan is Nan er met een oefening om je gedachtes los te laten.

      

 

Groen & doen

Er zijn mooie beelden uit Oostenrijk. Zo kun je mee op reis naar Lofer, Zell am See en Salzburg. En voor wie actie wil: op een skateboard keihard de groene berg af. En dan twee heel andere dingen: hoe groot kan een krab worden? En wat is een vleesetende plan?

      

      

Bekijk verder