Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Zuid-Holland

Zoek je een dagbesteding waar je activiteiten op jouw tempo en niveau kunt doen? Lees dan meer over dagbesteding Zuid-Holland van Philadelphia.

Neem contact op

Dagbesteding Zuid-Holland

We vinden het bij Philadelphia belangrijk dat jij centraal staat bij jouw dagbesteding. Ook bij dagbesteding Zuid-Holland van Philadelphia werken we op die manier. Dat komt tot uiting in dat je jouw activiteiten kunt doen op het tempo en niveau dat bij jou past. Ook doe je de activiteiten die op jou aansluiten. Je vindt het leuk om deze activiteiten te doen, kan de activiteiten al goed of wil er juist beter worden. Op die manier kan jij je optimaal ontwikkelen en ontdek je nieuwe talenten. Daarnaast staat plezier maken bij dagbesteding Zuid-Holland voorop. We maken het gezellig en hebben met z’n allen een leuke dag.

Philadelphia geeft op meer dan 15 locaties dagbesteding in Zuid-Holland. Je vindt bijvoorbeeld een dagbestedingslocatie van Philadelphia in Alphen aan den Rijn, Wassenaar, Den Haag en Gorinchem. Daardoor is er altijd wel een dagbestedingslocatie van Philadelphia bij jou in de buurt.

Dagbesteding bij Philadelphia

Je kunt bij dagbesteding Zuid-Holland allerlei leuke activiteiten doen. Zo kan je helpen in het groenonderhoud. Je maait het gras en zorgt ervoor dat de struiken er netjes bij staan. Je kunt helpen in de horeca, bijvoorbeeld in de keuken, bediening of de schoonmaak. Vind jij het leuk om productiewerkzaamheden te doen? Dan kan je bijvoorbeeld sorteren, inpakmaterialen klaarmaken en dozen vouwen. Ook kan je kantoorpersoneel ondersteunen en allerlei creatieve activiteiten doen. Van tassen en slingers maken tot schilderen en breien. Het hangt van de precieze locatie af, maar er zijn veel creatieve activiteiten mogelijk bij dagbesteding Zuid-Holland. Tot slot hebben verschillende dagbestedingslocaties een snoezelruimte of belevingstheater.

Dagbesteding van Philadelphia in Zuid-Holland

Om jou centraal te kunnen stellen bij dagbesteding Zuid-Holland, is het belangrijk we jou goed leren kennen. We overleggen daarom regelmatig met jou en jouw familie en staan nauw met elkaar in contact.

Past dagbesteding Zuid-Holland van Philadelphia bij jou? Het is begrijpelijk als je allerlei vragen hebt en nog meer informatie wil krijgen. Ons cliëntbureau kan je daarbij helpen. Ze vertellen graag alles over wat dagbesteding jou kan bieden. Neem daarom gerust contact met hen op.