Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

ROTTERDAM

Philadelphia Werk & Begeleiding Rotterdam

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding, TalentWerkt

Faciliteiten

Lift, Rolstoeltoegankelijk, Lunchroom

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Philadelphia Werk & Begeleiding biedt mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB) ondersteuning bij het vergroten van hun zelfredzaamheid en participatie. We doen dat onder andere door het bieden van ondersteuning en begeleiding binnen het netwerk van de cliënt.

In Rotterdam biedt Philadelphia dagbesteding aan op werklocaties volgens de methodiek Mijn Werk. En individuele begeleiding volgens de methodiek Mijn Netwerk.

Bedrijfsrestaurant

We koken al 14 jaar met veel plezier in het bedrijfsrestaurant van de reclassering. Hier verzorg je een gezonde lunch voor medewerkers van de reclassering. Je hebt kunt verschillende taken doen, zoals: snijden, koken, kassa bedienen, serveren, schoonmaken en verzorgen van planten. Er zit altijd wel iets leuks voor je bij. Zo leer je werknemersvaardigheden, samenwerken en collegialiteit. Ontwikkelen van talenten en plezier hebben staat centraal in dit enthousiaste team.

De Buurtkeuken

Gezond eten is belangrijk, maar het lukt lang niet iedereen om een gezonde maaltijd te maken. Met de Buurtkeuken helpen we buurtbewoners om (nog) meer gezond te gaan eten. We vragen geen geld voor de maaltijden. Zo houden we de drempel laag.

We zijn een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar leuke activiteiten georganiseerd worden. En waar jij de buurtbewoners kan helpen met de activiteiten.

De Buurtkeuken moet een belangrijke plek worden in de buurt, die mensen met elkaar verbindt. Een plek waar mensen met een (licht) verstandelijke beperking een waardevolle bijdrage hebben in de maatschappij. Zo werken we aan een samenleving waar plek is voor iedereen.

Adres
Marconistraat 2
3029 AK ROTTERDAM

Individuele begeleiding


Philadelphia biedt individuele begeleiding volgens de methodiek van Mijn Netwerk. Deze methode heeft als doel, dat mensen met een verstandelijke beperking die zelfstandig wonen een leven kunnen leiden op de manier zoals zij dat willen.  In de ondersteuning stellen we de eigen kracht van de cliënt, binnen zijn of haar netwerk centraal.

Mijn Netwerk bestaat uit een aantal verschillende vormen/producten van ondersteuning, zoals DigiContact, ambulante begeleiding, ontmoetingsplekken en cursussen. Deze kunnen we afzonderlijk en in combinatie met elkaar inzetten, om zo in de ondersteuningsvragen van de cliënten te voorzien.

"De ondersteuning richt zich op het vergroten van hun zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons