Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Urk

Wil jij dagbesteding in Urk of omgeving? Bekijk dan onze dagbestedingen waar jouw ontwikkeling en talenten centraal staan. Lees hier meer over de vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Urk

Ben je op Urk op zoek naar een dagbesteding die goed bij jou past? Dan ben je bij de dagbesteding op Urk van Philadelphia aan het juiste adres. We vinden het namelijk belangrijk dat jij een fijne dag hebt en sluiten de activiteiten daarom zo goed mogelijk op jouw wensen en behoeften aan. Je kunt er doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, maar je kunt ook nieuwe dingen uitproberen. Zo ontdek je nieuwe talenten en ontwikkel je allerlei vaardigheden. Doordat we bij dagbesteding Urk de activiteiten op jou aansluiten, kan je deze doen op jouw tempo en niveau. We maken plezier en hebben een gezellige tijd samen.

Op Urk heeft Philadelphia één locatie waar dagbesteding wordt geboden. Ook in de omgeving van Urk zijn er dagbestedingslocaties te vinden. Zo zijn er drie locaties van Philadelphia in Emmeloord. Hierdoor is er altijd een locatie in de buurt die bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Bij de dagbesteding op Urk bieden we een brede keuze aan activiteiten. Hieruit kan jij de activiteiten kiezen die jij het leukst vindt om te doen. Je kunt in de tuin aan de slag gaan, in een winkel werken, ondersteuning bieden in een restaurant of personeel helpen in een kantoor. Ook kan je er creatieve activiteiten doen en bieden we voor mensen met een ernstig meervoudige beperking activiteiten die met name gericht zijn op beleving.

Dagbesteding van Philadelphia in Urk

Bij dagbesteding op Urk sta jij centraal. We bieden de activiteiten zo dat ze goed aansluiten op jouw ontwikkeling en talenten. Om te weten wat goed bij jou past, staan we in nauw overleg met jou en jouw familie. Wil je meer weten over de dagbesteding op Urk van Philadelphia? Het is begrijpelijk als je vragen hebt. Medewerkers van ons cliëntbureau beantwoorden deze graag voor je. Neem gerust contact met hen op.