Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

URK

Het Jeugd

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Auditieve beperking

Locatietype

Ontmoetingsplek, Werk en dagbesteding, Leerwerk traject, TalentWerkt

Faciliteiten

3D lab, Parkeergelegenheid, Lift, Activiteitencentrum

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Het Jeugd is een werk en ondersteuningslocatie op Urk waar je kunt werken als je een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB) hebt. Je kunt bij ons verschillende werkzaamheden doen en veel leren. Van creatief en catering tot het verzorgen van paarden. Of vind je het leuk om met een computer te werken? Misschien is het werken in de Jumbo, een verzorgingshuis of een ander bedrijf jouw ding. Je bouwt aan je eigen netwerk en je hebt een werkplek midden in de maatschappij. Hierdoor kun je stappen maken richting betaald werk.

Het Jeugd

Het Jeugd is de ontmoetingsplek van waaruit wij aan de slag gaan. Bij het Jeugd zijn wij creatief bezig of we gaan aan de slag met cateringopdrachten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van cake, taart of complete hapjesschalen. De begeleiding is laagdrempelig en gericht op beleving.

JeugdIT

Ben jij handig met de computer en wil jij hiermee werken? Dat kan bij JeugdIT! Bij JeugdIT houden wij ons bezig met plotteren, 3D printen, foto- en videografie/montage en andere werkvormen op de computer. Daarnaast is het mogelijk om online dagbesteding te volgen via Mijn Werk Online.

Manege & Groen

Voor de buitenmensen is de Manege & Groen de plek om te zijn. We werken met de paarden en maken de stallen schoon. Daarnaast onderhouden wij het terrein van de manege en de gemeente.

Jumbo

Heb jij altijd al in de winkel willen werken? Wij hebben een mooie samenwerking met Jumbo Hofstee! Wij werken samen met het Jumbo-team. Je kan werken bij de broodafdeling, de vers, achter de kassa of je kan meehelpen met het verzamelen en bezorgen van bestellingen voor de vissersvloot!

Adres
Richel 4
8321 RX URK

"Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven"

Hier vind je ons