Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Overijssel

Bij dagbesteding Overijssel van Philadelphia staan jouw talenten centraal. Dat doen we met een ruim aanbod activiteiten en vier dagbestedingsvormen.

Neem contact op

Dagbesteding Overijssel

Woon je in Overijssel en ben je op zoek naar een prettige dagbesteding? Dan ben je bij dagbesteding Overijssel van Philadelphia aan het juiste adres. Jouw talenten staan er namelijk centraal. Je kunt activiteiten doen waar je al goed in bent of waar je nog beter in wil worden. Jouw wensen en behoeften staan centraal. Bovendien doe je de activiteiten altijd op jouw tempo en niveau. Hierdoor leer je allerlei nieuwe vaardigheden en ontdek je nieuwe talenten. Ook vinden we het bij dagbesteding Overijssel erg belangrijk om plezier te maken. Met z’n allen hebben we een fijne dag.

Philadelphia geeft op ongeveer 20 locaties dagbesteding in Overijssel. Onder andere in Genemuiden, Hengelo, Dalfsen en Rijssen zijn dagbestedingslocaties van Philadelphia te vinden. Er is daardoor bijna altijd wel één of meerdere fijne locaties bij jou in de buurt.

Dagbesteding bij Philadelphia

We hebben een brede keuze aan activiteiten bij dagbesteding Overijssel. Zo kunnen we goed op jouw wensen en behoeften aansluiten. We richten ons met de activiteiten onder andere op jouw gastvrijheid, creativiteit, behulpzaamheid of groene vingers. Je kunt namelijk allereest gastvrouw- of heer zijn of helpen in de horeca. Je werkt dan in de keuken of helpt in de bediening. Daarnaast kan je allerlei creatieve kunstwerken maken. Sommige daarvan verkopen we zelfs in een eigen atelier. Ook kan je bij sommige locaties ondersteuning bieden aan de was- en strijkservice of medewerkers op kantoor. Je maakt de post voor hen klaar of print documenten. Houd je er meer van om lekker buiten te zijn? Dan kan je helpen in het groenonderhoud van verschillende locaties. Tot slot is er bij sommige locaties ook een snoezelruimte of belevingstheater.

Dagbesteding van Philadelphia in Overijssel

Het centraal stellen van jouw wensen en behoeften vinden we bij Philadelphia erg belangrijk. Op elke locatie werken we op die manier. Om dat te kunnen doen, moeten we jou natuurlijk wel goed kennen. Daarom staan we in nauw contact met jou en jouw familie en hebben we regelmatig een overleg met elkaar.

Denk je dat dagbesteding Overijssel goed bij jou past en wil je er meer informatie over hebben? Ons cliëntbureau kan je er alles over vertellen. Neem daarom gerust contact met hen op.