Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Leiden

Ben je op zoek naar een vertrouwde en fijne dagbesteding in Leiden? De dagbesteding van Philadelphia is dan echt iets voor jou. Lees er meer over!

Neem contact op

Dagbesteding Leiden

Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in Leiden? Bij de dagbesteding in Leiden van Philadelphia ben je dan aan het juiste adres. We vinden het bij dagbesteding Leiden namelijk belangrijk dat jij je op je plek en vertrouwd voelt. Je kan daarom de activiteiten doen waar jij goed in bent en/of die jij leuk vindt om te doen. Wil je graag nieuwe activiteiten uitproberen? Dat kan ook. Hierdoor ontwikkel je allerlei nieuwe vaardigheden en leer je nieuwe talenten kennen. Bovendien doe je deze activiteiten geheel op jouw tempo en niveau. We maken plezier bij dagbesteding Leiden en hebben we het gezellig met z’n allen.

Er is één locatie waar Philadelphia dagbesteding in Leiden aanbiedt. Daarnaast zijn er in de omgeving van Leiden nog meer dagbestedingslocaties van Philadelphia te vinden. Zo is er een locatie in Wassenaar en Alphen aan den Rijn en zijn er twee locaties in Den Haag te vinden. Er is dus gegarandeerd een dagbestedingslocatie in of in de omgeving van Leiden die bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

We vinden het van belang dat jij een fijne dag hebt bij dagbesteding Leiden. Er mogen dan ook geen activiteiten ontbreken die jij leuk vindt om te doen. Daarom hebben we veel verschillende activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld meewerken in de groenvoorziening of ondersteuning bieden in het kantoor. Je kunt gastheer of -vrouw zijn of meehelpen in een restaurant. Je helpt daarbij bijvoorbeeld in de bediening of de keuken. Ben je creatief en maak je graag mooie kunstwerken? Dat kan je ook doen bij dagbesteding Leiden. Met deze verscheidenheid aan activiteiten is er altijd iets wat bij jou past. Bovendien kunnen we over jouw hulp en gezelligheid goed gebruiken.

Dagbesteding van Philadelphia in Leiden

Dat onze activiteiten aansluiten op elk individu vinden we bij Philadelphia van groot belang. Jouw talenten en ontwikkeling kunnen we op die manier namelijk centraal stellen. Natuurlijk moeten we jou daarvoor ook goed leren kennen. We overleggen daarom goed en regelmatig met jou en jouw familie. Wil je weten wat dagbesteding Leiden van Philadelphia voor jou kan betekenen? Bel of mail dan gerust naar ons cliëntbureau. Neem dan contact met ze op!