Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Hellendoorn

Bij dagbesteding Hellendoorn van Philadelphia kan je jouw talenten ontdekken, doen wat je leuk vindt en vaardigheden ontwikkelen.

Neem contact op

Dagbesteding Hellendoorn

In een fijne en ongedwongen sfeer doen waar jij goed in bent. Dat kan bij de dagbesteding van Philadelphia. Woon je in de buurt van Hellendoorn en lijkt deze dagbesteding jou wel fijn? Het vindt niet plaats in Hellendoorn zelf, maar in twee omliggende plaatsen: Nijverdal en Rijssen. Bij deze dagbesteding staat jouw ontwikkeling centraal. Je kunt er doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daarnaast kun je nog meer talenten ontdekken en vaardigheden leren. Je wordt hier goed in begeleid. We vinden het belangrijk dat je een fijne dag hebt bij dagbesteding Hellendoorn en bespreken daarom van tevoren welke vorm en activiteiten het beste bij jou zullen passen.

Dagbesteding bij Philadelphia

De twee dagbestedingslocaties verschillen niet alleen van elkaar doordat ze in andere plaatsen liggen, maar ook door de activiteiten die ze aanbieden. Twente UNIEK is de dagbesteding in Nijverdal. Deze locatie is er voor ouderen en mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB). Je kunt er activiteiten doen die het beste bij jou passen.

De tweede locatie is activiteitencentrum Mensingboerderij in Rijssen. Deze locatie is verbonden aan Twente UNIEK en is er voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB). Er is een groot aanbod aan ontspannings-, educatieve en arbeidsmatige activiteiten, zoals creatieve activiteiten. Daarnaast maken we er allerlei producten die we vervolgens zelf verkopen.

Dagbesteding van Philadelphia in Hellendoorn

Wij vinden het van belang dat dagbesteding Hellendoorn zo wordt vormgegeven dat het volledig op jou aansluit. Hierin zetten we jouw ontwikkeling, vaardigheden en talenten centraal. Op deze manier kan je veel leren bij dagbesteding Hellendoorn en maak je bovendien veel plezier. Ben je benieuwd geworden naar wat de dagbesteding van Philadelphia voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op met ons cliëntbureau. Zij praten er graag met je over verder.