Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Heerlen

Jouw talenten ontdekken, vaardigheden leren en doen wat jij leuk vindt? Dat kan bij dagbestedingen in Heerlen van Philadelphia.

Neem contact op

Dagbesteding Heerlen

Woon je in Heerlen en ben je op zoek naar een dagbesteding die op jouw ontwikkeling en interesses aansluit? Dan past dagbesteding in Heerlen van Philadelphia helemaal bij jou. Bij de dagbesteding in Heerlen gaat het erom dat jij een fijne dag hebt. Je doet wat je leuk vindt en ontdekt jouw talenten. Onder begeleiding en in een prettige omgeving leer je nieuwe (sociale) vaardigheden. Van tevoren gaan we met jou en jouw familie in gesprek om te onderzoeken welke vorm en locatie van dagbesteding Heerlen het beste bij jou passen.

Dagbesteding bij Philadelphia

Op twee locaties wordt dagbesteding in Heerlen geboden: HonderdProcentHeerlen en MFC Philant. HonderPorcentHeerlen is een leerbedrijf voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt er allerlei werkzaamheden doen, zoals het maken van creatieve en unieke producten, ontwerpen en werken met een 3D printer. De producten die er gemaakt worden, worden verkocht in een eigen winkel.

Bij de werk- en dagbestedingslocatie MFC Philant kunnen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en ernstig meervoudige beperking (EMB) leuke activiteiten doen. Activiteiten worden gedaan in Kasteel Hoensbroek en op de arbeidsmatige locatie. Je kunt er beeldhouwen, schilderen en meewerken met het onderhouden van het dierenpark, de zorgboerderij en voetbalvelden.

Dagbesteding van Philadelphia in Heerlen

Het is ons doel om dagbesteding Heerlen zo vorm te geven dat het helemaal bij jou past. Jouw talenten, ontwikkeling en vaardigheden staan centraal. Zo kom jij het beste tot je recht en kan je veel leren. Wil je weten wat dagbesteding Heerlen voor jou kan betekenen en welke vorm en locatie het beste bij jou passen? Neem dan gerust contact op met ons cliëntbureau. Zij helpen je hier graag bij!