HonderdprocentHeerlen is een leerbedrijf in Heerlen. Hier werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en afstand tot de arbeidsmarkt.

Talenten ontdekken bij 100% Heerlen

Wij vinden het belangrijk dat jij je talenten kunt ontdekken. En dat je werk kunt doen wat bij jou past. Daarom overleggen we altijd samen wat je leuk vindt om te doen en wat je nog graag wilt leren. Daarna maken we een plan en zoeken werkzaamheden die echt bij jou passen.

Producten

Bij HonderdprocentHeerlen kun je werkzaamheden doen. Zoals het maken van creatieve en unieke producten. Wij maken bijvoorbeeld de bekende ‘pungelhaas’ en de speciale giraffe met sjaal. En we maken ieder jaar ook producten voor PinkPop. Daarnaast kunnen klanten ook gepersonaliseerde producten bestellen zoals schorten of vlaggenlijnen met je naam erop.  Vind je het leuk om te werken met nieuwe technieken zoals ontwerpen en werken met een 3D printer. Ook dat kan bij HonderdprocentHeerlen. De producten die wij maken, verkopen we ook in onze winkel.

Wil je eerst komen proberen of deze werkplek iets voor jou is? Dat kan natuurlijk ook. Je werkt in kleine groepjes. En hoe vaak je komt, is voor iedereen anders. We overleggen samen met jou welke dagen en tijden voor jou haalbaar zijn.

Heb je nog vragen? Bel ons of kom gerust langs in onze winkel!

HonderdProcentHeerlen

Werk en dagbesteding
Geleenstraat 74
6411 HT Heerlen
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.