HonderdprocentHeerlen is een leerbedrijf in Heerlen. Hier werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en afstand tot de arbeidsmarkt.

Talenten ontdekken bij 100% Heerlen

Wij vinden het belangrijk dat jij je talenten kunt ontdekken. En dat je werk kunt doen wat bij jou past. Daarom overleggen we altijd samen wat je leuk vindt om te doen en wat je nog graag wilt leren. Daarna maken we een plan en zoeken werkzaamheden die echt bij jou passen.

Producten

Bij HonderdprocentHeerlen kun je werkzaamheden doen. Zoals het maken van creatieve en unieke producten. Wij maken bijvoorbeeld de bekende ‘pungelhaas’ en de speciale giraffe met sjaal. En we maken ieder jaar ook producten voor PinkPop. Daarnaast kunnen klanten ook gepersonaliseerde producten bestellen zoals schorten of vlaggenlijnen met je naam erop.  Vind je het leuk om te werken met nieuwe technieken zoals ontwerpen en werken met een 3D printer. Ook dat kan bij HonderdprocentHeerlen. De producten die wij maken, verkopen we ook in onze winkel.

Wil je eerst komen proberen of deze werkplek iets voor jou is? Dat kan natuurlijk ook. Je werkt in kleine groepjes. En hoe vaak je komt, is voor iedereen anders. We overleggen samen met jou welke dagen en tijden voor jou haalbaar zijn.

Heb je nog vragen? Bel ons of kom gerust langs in onze winkel!

HonderdProcentHeerlen

Werk en dagbesteding
Geleenstraat 74
6411 HT Heerlen
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

 

 
 

 

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.