Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Heerhugowaard

Een vertrouwde en fijne dagbesteding in Heerhugowaard. Dat is de dagbesteding van Philadelphia. Lees meer over de activiteiten en vier vormen!

Neem contact op

Dagbesteding Heerhugowaard

Als je op zoek bent naar een fijne dagbesteding in Heerhugowaard, dan ben je bij de dagbesteding van Philadelphia aan het juiste adres. Bij dagbesteding Heerhugowaard kan je namelijk doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je kunt ook nieuwe activiteiten uitproberen. Zo ontdek je jouw talenten én leer je nieuwe vaardigheden aan. De activiteiten doe jij op een tempo en niveau dat geheel bij jou past. Hiermee is dagbesteding Heerhugowaard een plek waar jij je vertrouwd en op je plek voelt. Samen maken we plezier en hebben we het gezellig bij dagbesteding Heerhugowaard.

Dagbesteding bij Philadelphia

Bij dagbesteding Heerhugowaard kan je creatieve activiteiten doen, zoals schilderen, kaarten maken en breien. We maken mooie kunstwerken en verkopen ze soms zelfs. Je kunt ook helpen in een restaurant of ondersteunen in het kantoor. Je print dan bijvoorbeeld documenten uit of maakt de post klaar. Lijkt het je leuk om te helpen in een restaurant? Dan kan dat in de bediening of de keuken. Ook kan je, als je graag buiten bezig bent, ondersteunen in het tuinonderhoud. Je maait het gazon en snoeit de struiken, zodat de tuin er netjes bij ligt.

Zoals je leest, hebben we een breed aanbod aan activiteiten bij dagbesteding Heerhugowaard. Dat hebben we, omdat we het belangrijk vinden dat jij een fijne dag hebt. De activiteiten die jij leuk vindt om te doen, mogen dan niet ontbreken. Overal kunnen we jouw hulp en gezelligheid gebruiken. Daarom mag jij kiezen wat je wil doen.

Dagbesteding van Philadelphia in Heerhugowaard

Dankzij het brede aanbod aan activiteiten en de vier vormen van dagbesteding kunnen we bij dagbesteding Heerhugowaard aansluiten op elk individu. Om te kunnen weten waar we op moeten aansluiten, moeten we jou goed leren kennen. Daarom vinden we het van belang om nauw overleg te hebben met jou en jouw familie.

Wil je weten of dagbesteding Heerhugowaard van Philadelphia iets voor jou is? Vraag dan meer informatie en stel al jouw vragen aan ons cliëntbureau. Neem gerust contact met ze op!