Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Biesbosch

Biesbosch

Locatie De Biesbosch is een werk- en dagbestedingslocatie in Alkmaar voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Midden in de woonwijk Oudorp staat een nieuwe, prachtige plek waar we samen met jou een verbindende rol spelen in de buurt.

Dagbesteding bij De Biesbosch

Locatie De Biesbosch een plek om je talenten verder te ontwikkelen. Dagbesteding volg je in de ontmoetingsruimte in een seniorenflat en buiten in de tuin. Je kunt meerdere activiteiten doen. Van werken in de gezamenlijke tuin en het bereiden van maaltijden, tot licht horecawerk en ontmoetingen voor de buurt. Door de samenwerking met vrijwilligersorganisatie WonenPlus ondersteun je buurtbewoners met allerlei klusjes.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina